2019-10-14 13:42

Vasile Blaga, găsit ţapul ispăşitor pentru eşecul din alegeri al PNL

 |  16:28
Vasile Blaga, găsit ţapul ispăşitor pentru eşecul din alegeri al PNL

Surse din PNL au declarat pentru StiriPeSurse.ro că Vasile Blaga este considerat vinovat pentru faptul că s-a implicat in alegeri chiar şi după ce s-a retras din viaţa politică, ca urmare a problemelor cu DNA. Blaga este acuzat că prin acţiunile sale din pre-campania electorală a scindat partidul.

Potrivit stiripesurse.ro,  Blaga este acuzat că a încercat jocuri interne în PNL chiar şi acum, punându-se în fruntea oastei din vechiul PDL, dar la momentul confruntării nu a mai venit să-şi susţină punctul de vedere. Surse din PNL au explicat publicatiei online mai sus mentionate că Vasile Blaga a fost descurajat să vină la şedinţa PNL chiar din cauza presei, fostul lider al partidului nefiind prea tentat să dea ochii cu jurnaliştii.

Astfel, varianta susţinută de Vasile Blaga, cu alegerile de sus în jos în PNL nu şi-a găsit susţinere în interiorul partidului, iar vechiul PNL a câştigat, impunând varianta alegerilor de jos în sus.

S-a convenit ca în 45 de zile de la stabilirea calendarului pentru Congres să fie finalizate alegerile în organizaţiile locale, apoi în cele judeţene. Ulterior acestor alegeri, ar urma să fie depuse candidaturile pentru şefia mare a partidului şi au dreptul fiecare să îşi facă campanie electorală pe baza moţiunii prin care vor candida. Fiecare candidat la şefia PNL are nevoie de sprijinul a 10 filiale pentru a candida.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-29Parerea ta...

BUDIGAI JEGOSI
29 Ian 2017

HUO , HUO , HOTULE TRADATOR DE TARA . VILE LA VIENA SI NEVASTA UNGUROAICA
ION
30 Ian 2017

Blaga este un oportunist si un spagar. Nu are repere morale, nu susține valori, este doar un rebut ticălos. Așa cum s-a si văzut. El este cel care a sabotat PNL din interior: la alegerile locale ca urmare a unor înțelegeri oculte punctuale, la generale prin noncombatul general, in favoarea PSD. Un nemernic, un penal. Ca si Gașca lui de slugi din fostul PD-L si de care PNL trebuie sa se delimiteze. Prin excludere sau prin separare.
WERNNER
30 Ian 2017

ba gaozarilor ,ce a facut domnul Blaga? la locale daca nu era domnul Blaga era vai de PNL.politica este mai grea decat carnea de porc.trebuie Congres imediat in PNL,cu cat mai tarziu cu atat este mai rau ptr.partid.exclusi toti bagatorii de seama vechi din partid .cautati tineri dotati si personalitati.
CONSTANTIN
31 Ian 2017

Ce se intampla ,sunt"bruiat"Multumesc ,voi da sfoara in Tara despre asta!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray