2019-12-15 19:55

Vasile Blaga: PNL va depune în februaire o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Ponta

 |  07:41
Vasile Blaga: PNL va depune în februaire o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Ponta

Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, marţi seara, că liberalii vor depune, în luna februarie, o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Blaga a ţinut să precizeze că alegerile anticipate sunt calea cea mai corectă de accedere la guvernare.

În ceea ce priveşte bugetul pe 2015, Vasile Blaga a afirmat că PNL va vota împotriva acestuia.

”Nu putem ajunge la guvernare decât constituţional. După 1 februarie vom introduce moţiune de cenzură şi nu vom vota bugetul. Cel mai corect ar fi să ajungem la putere prin alegeri anticipate”, a precizat Vasile Blaga, la Gândul Live.

Co-preşedintele PNL a mai afirmat că formaţiunea sa nu agreează traseismul parlamentar în vederea formării unei majorităţi în Legislativ. De asemenea, Vasile Blaga a afirmat că în prezent ”există o majoritate declarată în jurul lui Victor Ponta”, dar că ”lucrurile nu stau foarte bine nici în interiorul PSD şi nici a aliaţilor săi”.

Vasile Blaga a spus că pentru formarea unei majorităţi sunt ”frecventabile” toate partidele parlamentare , dar că, în acest moment, ”nu are rost” deschiderea unor discuţii despre formarea unei asemenea majorităţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-03Parerea ta...

EI
03 Dec 2014

Cu fondul propietatea ce ai facut ? Nu aveai informati cund erai ministru ? A-ti facut ministru , copii care nu stie sa se stearga la .... si se jucau cu miliardele de euro ....taiati salarii ... tamtaram ....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray