2020-07-05 17:06

Vasile Blaga: PNL va depune în februaire o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Ponta

 |  07:41
Vasile Blaga: PNL va depune în februaire o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Ponta

Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, marţi seara, că liberalii vor depune, în luna februarie, o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Blaga a ţinut să precizeze că alegerile anticipate sunt calea cea mai corectă de accedere la guvernare.

În ceea ce priveşte bugetul pe 2015, Vasile Blaga a afirmat că PNL va vota împotriva acestuia.

”Nu putem ajunge la guvernare decât constituţional. După 1 februarie vom introduce moţiune de cenzură şi nu vom vota bugetul. Cel mai corect ar fi să ajungem la putere prin alegeri anticipate”, a precizat Vasile Blaga, la Gândul Live.

Co-preşedintele PNL a mai afirmat că formaţiunea sa nu agreează traseismul parlamentar în vederea formării unei majorităţi în Legislativ. De asemenea, Vasile Blaga a afirmat că în prezent ”există o majoritate declarată în jurul lui Victor Ponta”, dar că ”lucrurile nu stau foarte bine nici în interiorul PSD şi nici a aliaţilor săi”.

Vasile Blaga a spus că pentru formarea unei majorităţi sunt ”frecventabile” toate partidele parlamentare , dar că, în acest moment, ”nu are rost” deschiderea unor discuţii despre formarea unei asemenea majorităţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-03Parerea ta...

EI
03 Dec 2014

Cu fondul propietatea ce ai facut ? Nu aveai informati cund erai ministru ? A-ti facut ministru , copii care nu stie sa se stearga la .... si se jucau cu miliardele de euro ....taiati salarii ... tamtaram ....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz