2020-08-10 01:34

Vasile Blaga: Propunerea lui Victor Ponta privind desemnarea lui Gabriel Oprea premier interimar - obraznică şi arogantă

 |  14:20
Vasile Blaga: Propunerea lui Victor Ponta privind desemnarea lui Gabriel Oprea premier interimar - obraznică şi arogantă

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, că propunerea premierului Victor Ponta de desemnare a vicepremierului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar este "obraznică și arogantă".

"Fără a ne referi la persoana Gabriel Oprea, (propunerea n.r.) este obraznică și arogantă. Nu este atributul domnului prim-ministru să stabilească cine îi ia locul dacă dânsul este indisponibil pe caz de boală. Stabilește președintele unul din membrii Cabinetului", a afirmat Vasile Blaga, în cadrul unei conferinţe de presă.

Scrisoarea premierului Victor Ponta privind numirea vicepremierului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar a ajuns luni la Palatul Cotroceni, potrivit unui anunţ făcut de Administrația Prezidențială.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-22Parerea ta...

BRONTOZAUR
22 Iun 2015

Vezi ca ziarul - Vreau Dreptate- , a prezentat biografia ta , in Mafia lui Blaga , de citiva ani . Dar si Ginerele cu firma din Ardeal sau cu Tehnologica - Radion a furat cu acoperirea ta . Dar si falsificarea Rweferendului ai contribuit cu acte .
RAMBO
23 Iun 2015

yaci din gura brontozaurule.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz