2020-07-09 15:23

Vasile Dîncu: Guvernul Dacian Cioloş a realizat în mare măsură obiectivele

 |  07:45
Vasile Dîncu: Guvernul Dacian Cioloş a realizat în mare măsură obiectivele

Vicepremierul Vasile Dâncu a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, că guvernul Dacian Cioloş a realizat "în mare măsură" obiectivele pe care şi le-a propus.

Chestionat cum ar caracteriza guvernul din care face parte, vicepremierul a spus că va urma un bilanț.

"Avem și noi, cei care facem parte din această echipă și mulțumirile și nemulțumirile noastre față de ceea ce s-a întâmplat, ne pregătim să facem un bilanț (...) Ceea ce am făcut noi în marile obiective ale guvernării, nu ne-am propus o listă foarte lungă, noi am discutat de la început despre această listă, în mare măsură acele lucruri s-au realizat", a completat Vasile Dîncu.

Vicepremierul a susţinut că Guvernul Dacian Cioloș a fost lipsit de experiență politică.

"A fost o lipsă de experiență politică pentru majoritatea membrilor Guvernului, ceea ce înseamnă mai multe lucruri. În primul rând o incapacitate de a comunica și de a orienta tot timpul acțiunea spre comunicare. Aceasta o fac politicenii cu experiență, politicienii care vin din partide. (...) În al doilea rând este un handicap pentru un asemenea guvern, independent, faptul că lucrează pe termen scurt. (...) Noi am încercat să compensăm acest lucru prin faptul că fiecare în domeniile noastre (...) am încercat să facem un drum, o foaie de parcurs", a precizat Vasile Dîncu.

Vicepremierul a mai spus că „Guvernul ar trebui privit cu îngăduință, pentru că a încercat să facă foarte multe lucruri legate de planificare".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz