2020-02-26 00:34

Vasile Dîncu: Liviu Dragnea este prietenul meu, nu ascund acest lucru

 |  07:51
Vasile Dîncu: Liviu Dragnea este prietenul meu, nu ascund acest lucru

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat, miercuri seara, că Liviu Dragnea este unul dintre prietenii lui, dar cu toate acestea, el nu face parte "din proiectul politic al PSD".

"Am o relație cu PSD și cu Liviu Dragnea de respect reciproc. Când este vorba, însă, de politică, când este vorba de interese politice, nici prieteniile nu au foarte mare legătură. Liviu Dragnea este unul dintre prietenii mei și acest lucru este o alegere personală care depinde puțin de restul lucrurilor și nu influențează celelalte lucruri ale vieții mele. Avem o relație, pe care nu o ascundem, de prietenie", a afirmat Vasile Dîncu la Realitatea Tv.

Chestionat ce sfat ar avea pentru Liviu Dragnea, vicepremierul a spus că social-democratul trebuie să facă tot ce poate pentru a câștiga alegerile.

"Eu cred că Liviu Dragnea are în partid o idee de a gândi strategic, ce se va întâmpla dacă va câștiga alegerile, trebuie să fii pregătit pentru asta. Cu siguranță are proiecte alternative, pentru cine va conduce Guvernul, Parlamentul. Niciodată un partid puternic nu are o singură variantă pentru un singur post, pentru că viața politică este atât de imprevizibilă încât trebuie să fii pregătit pentru toate scenariile. Și cred că Liviu Dragnea are scenarii pentru toate. El a spus un lucru important: 'Noi încercăm să ne facem campanie pe bază de idei, să nu scoatem în față lideri, să nu ascundem lipsa de idei în spatele unor lideri'. A spus: 'Nu anunțăm candidatul (pentru funcția de premier — n.r.) decât dacă câștigăm alegerile'. Nu ar trebui să facă greșeala pe care a făcut-o fostul candidat în bătălia cu actualul președinte de a încerca să își construiască o țintă din Traian Băsescu ca să câștige în fața lui Klaus Iohannis. Să se concentreze pe public, să comunice cu electoratul. (...) PSD a pierdut alegerile prezidențiale în ultimele trei alegeri jucând în ofensivă, făcând greșeli de atac, ca să spunem așa, stabilind greșit țintele, luptând în bătălii care nu trebuiau date, în bătălii în care aveai aproape câștigat meciul, aveai 2-0 și în loc să te fortifici în apărare ataci tot timpul. Și făceai foarte mari greșeli", a explicat Vasile Dîncu.

Vicepremierul a ţinut să precizeze că nu face parte din proiectul politic al PSD. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-20Parerea ta...

ANONIM
20 Oct 2016

CINE SE ASEAMANA SE ADUNA SUNTETI DOI CIUMETI CARE MANCATI KKT IN SPATIUL PUBLIC CA SA VA IMBOGATITI SI SA RUINATI RO.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine