2020-05-31 13:24

Vasile Dîncu: România poate intra într-o fază a politicii de dezvoltare regională

 |  11:18
Vasile Dîncu: România poate intra într-o fază a politicii de dezvoltare regională

Vicepremierul Vasile Dîncu şi-a exprimat speranţa că România va intra într-o altă fază a politicii, şi anume cea de dezvoltare regională. Dîncu a ţinut să precizeze că au fost momente când interesul politic al politicienilor a fost „mult mai important”.

"Dacă ne uităm la rezultatele bune și foarte bune ar trebui să fim optimiști, dar nu poate să nu te lovească tristețea pentru ce ar fi putut să fie în acești șapte ani de dezvoltare, dacă nu ne-ar fi fost frică de politici de dezvoltare, dacă nu am fi uzat de politicianism, dacă nu am fi dat dovadă de lipsă de solidaritate. (...) Poate că au fost momente când politicienii cred că au uitat de faptul că toți trebuie să lucrăm pentru România și poate că interesul politic a fost mult mai important. Mulți oameni care au vrut să lucreze la politici de dezvoltare regională au fost blocați uneori din interese egoiste. Dacă asta nu ar fi fost poate că am fi fost mult mai departe în ceea ce privește acest program", a afirmat Vasile Dîncu, cu prilejul Conferinței de Evaluare a Impactului Programului Operațional Regional, transmite Agerpres.

Vicepremierul a mai spus că speră că România va intra într-o altă fază a politicii.

"Și mă îndeamnă să cred că România poate intra într-o nouă etapă a dezvoltării. (...) Sper să intrăm într-o altă fază a politicii — cea de dezvoltare regională. Dezvoltarea regională să fie componenta principală care să ducă România înainte", a subliniat Vasile Dîncu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-03

In legatura cu acest articol...

MDRAP va dezvolta o colaborare cu Agențiile de Dezvoltare Regională
Parerea ta...

MAMA OMIDA
03 Mar 2016

BAI CALDARARE DE CARE FAZA ZICI CA E SCURTA SAU LUNGA ? DU-TE BA LA CONFECTIONAT CAZANE SI CIAOANE, LASA-TE DE FURAT BANI PUBLICI CA DEJA ESTI LUAT IN H'ALAU .
@MAMA OMIDA...
04 Mar 2016

hahaha...am râs tare la comentariul tău! Îmi place - toți, ABIA ACUM când scroafa-i moartă-n cocină, pământul românesc părăsit din cauza migrației TOT DIN CAUZA POLITICILOR LOR TEMBELE, se gândesc să-l regionalizeze! Mă, da tâmpiți ne cred ăștia pe noi, pe bune!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine