2020-07-02 10:26

Vechea gardă din PDL revine: Roberta ANASTASE este noua șefă a PNL Ploiești

 |  10:04
Vechea gardă din PDL revine: Roberta ANASTASE este noua șefă a PNL Ploiești

Biroul Județean al PNL Prahova, condus de senatorul Iulian Dumitrescu, a dizolvat în această săptămână Biroul politic permanent al PNL Ploiești, condus de edilul municipiului reşedinţă de judeţ, Adrian Dobre.

În locul acestuia, la şefia organizaţiei a fost numită interimar deputata Roberta Anastase, fost președinte al Camerei Deputaților în perioada 2008 – 2012, când la guvernare era PDL. Potrivit informaţiilor noastre, prin această mişcare, Roberta Anastase urmăreşte să obţină un nou mandat de deputat de Prahova, mai ales că Andrei Volosevici, un apropiat de al ei cu mare priză la ploieşteni, va candida din nou pentru Primăria Ploieşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-01Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
01 Mar 2020

Nu inseamna ca obligatoriu lumea o sa vrea sa se intoarca in epoca de mare coruptie Cocos-Udrea-Bica-Videanu-Pinalti-Ghita-ANRP.Spre deosebire de anii 2004-2014 mai exista si alte partide in afara de PSD si pseudo-PSD-sub acoperire.Odata m-a intrebat un prieten cum arata diavolul.I-am raspuns ca diavolul e blond-vopsit si face cumparaturi la Paris cu banii din spaga
SONIA
01 Mar 2020

E greu sa facem schimbarea pe care o dorim , baronii locali PNL in cârdașie cu cei din PSD fac jocurile in teritoriu. Unii se dau independenti fiind plini de dosare penale " in lucru" Si cand te gandesti ca acesti baroni impun sefii in institutiile statului Român tragi concluzia ca nimic nu se va schimba in bine.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz