2020-07-11 18:22

Vela: Rugăminţile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar

 |  13:17
Vela: Rugăminţile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar

Ministrul de Interne le-a mulţumit, luni, persoanelor care i-au scris mesaje cu urări de Paște, cât și celor care care au respectat indicaţiile de izolare pe perioada sărbătorilor.

”Mesajele şi urările dumneavoastră au venit ca cel mai frumos moment al acestui Paşte atât de diferit. Am simţit că au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forţă şi energie pentru acţiunile viitoare.Vă mulţumesc pentru fiecare urare, pentru timpul dumneavoastră, pentru faptul că îmi semnalaţi anumite aspecte aici, dar mai ales pentru că rămâneţi mereu deschişi dialogului”, şi-a început Marcel Vela mesajul pe Facebook.

Marcel Vela spune că nu a rămas îndiferent la eforturile românilor de a sta în case, la Paşte şi spune că are un sentiment de împlinire.

”De asemenea nu pot rămâne indiferent în faţa eforturilor dumneavoastră. Rugăminţile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au aşteptat cei care îşi doreau să speculeze negativ acest moment. Dovada dumneavoastră de respect şi patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă şi vă spun din suflet MULŢUMESC! Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost şi suntem o mare echipă care luptă pentru acelaşi scop, iar dumneavoastră aţi înteles acest mesaj întru totul. Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii faţă de cetăţeni şi faţă de România”, a mai scris Vela.

În final, ministrul de Interne a anunţat o acţiune pe care o pregăteşte special pentru a rămâne în dialog permanent cu cei care îi trimit mesaje.

”Pentru că îmi doresc să fiu mai aproape de mesajele primite aici şi pentru că vreau ca multe întrebări să nu rămână fără răspuns, mâine voi anunţa o acţiune pe care o pregătesc special pentru a rămâne într-un dialog permanent”, a mai scris Vela.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-20Parerea ta...

MOD DE LUCRU
20 Apr 2020

Capacitatea de care avem nevoie este un sistem mult îmbunătățit de sănătate publică european. Laboratoare, cercetători, clinici, secții de izolare, stocuri de echipamente, transparență și comunicare globală și tot ceea ce avem nevoie pentru a ne asigura că acest lucru nu se va mai repeta niciodată. De asemenea, trebuie să creăm o mai bună înțelegere a științei și a expertizei de către factorii de decizie și public. Atunci când un nou virus este descoperit și se răspândește, trebuie să implementăm o echipă MEDICALA de boală globală Europeana care să o conțină și avem nevoie de o echipă globală Europeana de oameni de știință care să o studieze și să învețe cum să o oprească.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz