2020-08-08 06:42

Vergil Chitac, primul politician infectat cu COVID-19, a scăpat de dosarul în care era crcetat pentru infectarea mai multor persoane

 |  13:00
Vergil Chitac, primul politician infectat cu COVID-19, a scăpat de dosarul în care era crcetat pentru infectarea mai multor persoane

Senatorul Vergil Chițac, a postat pe pagina sa de Facebook un document potrivit căruia este nevinovat în legătură cu întâmplarea din luna martie, atunci când acesta a fost acuzat că și-a infectat colegii cu coronavirus.

”Dragii mei, legat de nefericita întâmplare din martie, am primit clasarea dosarului in rem. Pentru cei care încă se îndoiau, aceasta este dovada incontestabilă a nevinovăției mele, integritatea nefiindu-mi niciodată pusă la îndoială.

În cariera mea anterioară, am administrat patrimonii de peste 100 de milioane de euro și am dat bun de plată la peste 60 de milioane de euro, bani publici și europeni, fără să existe nici cea mai mică suspiciune legată de activitatea mea.

Vreau să mulțumesc acelora care m-au susținut în acele momente dureroase. De asemenea, îi chem alături de mine și pe cei care atunci m-au privit cu rezerve. Împreună facem Constanța puternică.

Aveți încredere!”, a postat acesta pe pagina de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-07Parerea ta...

SICTIR
07 Iul 2020

Dar acest individ nici nu a fost ...contaminat ....are imunitate de parlamentar ...si mi se pare normal sa se închidă dosarul este fost pdl. Ist ...actusl pnl.ist....ciocu mic ...ei sunt la putere ... O JIGODIE de fost si actual securist .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz