2020-07-11 02:32

Vești proaste pentru Liviu Dragnea. Judecătorii au respins recursul în casație depus de fostul președinte al PSD

 |  13:29
Vești proaste pentru Liviu Dragnea. Judecătorii au respins recursul în casație depus de fostul președinte al PSD

Judecătorii de la instanța supremă au respins definitiv, marți, recursul în casație făcut de Liviu Dragnea împotriva deciziei prin care a primit trei ani și șase luni de închisoare cu exacutare.

Astfel Liviu Dragnea continuă executarea condamnării definitive la penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea a spus, săptămâna trecută, în fața magistraților de la instanța supremă, că a recurs la recurs în casație deoarece de 8 luni se află în spatele gratiilor deși este nevinovat, iar procurorii au spus mai multe neadevăruri în acest dosar.

„Vreau să mă refer la un neadevăr, și anume că eu le-am cunoscut pe Anisia și Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet Nu am inițiat acest recurs doar pentru că aș fi nevinovat, pentru a ieși cu orice preț din închisoare. Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în Penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la dispoziția dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteți casația. (...) Cred cu tărie în nevinovăția mea”, a spus fostul lider PSD în fața instanței supreme.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

În prezent, Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-21Parerea ta...

3,5 MILIARDE EURO
21 Ian 2020

Se pare că s-a terminat petrecerea lui Dragnea , oameni buni: Dragnea va fi tot mai adâncit in pușcărie e un om foarte corupt si foarte periculos .
OANA
21 Ian 2020

nu-i adevarat.Domnul Dragnea nu merita asta, jaf de procurori si judecatori executa ordine. Sa le fie rusine. Numai cate lucruri bune a facut pentru tara asta merita sa fie liber, ca doar nu a omorat pe cineva ca Dinca, apropo dinca estev liber cum va explicati, sau Dinca nu a suparat pe nimeni la Bruxelles.
PROROCUL
21 Ian 2020

SA-I ANULEZE narodului PEDEAPSA PENTRU dosarul angajărilor fictive SI SA-L CONDAMNE LA ANI GREI DE TEMNITA PENTRU CAZURILE TELDRUM, BELINA, CRESCATORIA DE PORCI SALCIA , etc
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz