2019-11-20 01:49

Vicepremierul Ana BIRCHALL, indignat de vandalizarea Casei Memoriale Elie WIESEL: „Un act antisemit incalificabil!”

 |  13:56
Vicepremierul Ana BIRCHALL, indignat de vandalizarea Casei Memoriale Elie WIESEL: „Un act antisemit incalificabil!”

Viceprim-ministrul Ana Birchall spune că vandalizarea Casei memoriale a laureatului Premiului Nobel pentru Pace şi supravieţuitor al Holocaustului, Elie Wiesel, din Sighetu-Marmaţiei, este "o insultă" la adresa victimelor şi a supravieţuitorilor Holocaustului şi "un act antisemit incalificabil", informează Agerpres.

"Vandalizarea Casei memoriale a laureatului Premiului Nobel pentru Pace şi supravieţuitor al Holocaustului, Elie Wiesel, din Sighetu Marmaţiei reprezintă o insultă la adresa victimelor şi supravieţuitorilor Holocaustului şi un act antisemit incalificabil pe care îl condamn în mod categoric!", a scris, luni, pe Facebook, Ana Birchall, vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Ea a mai arătat că antisemitismul, discriminarea şi violenţa de orice fel sunt forme de manifestare a intoleranţei. "Antisemitismul, discriminarea şi violenţa de orice fel sunt forme de manifestare a intoleranţei, pe care ne-am angajat să le combatem, inclusiv pe perioada deţinerii de către România a preşedinţiei Alianţei Internaţionale privind Memoria Holocaustului (IHRA) - o preşedinţie de succes în perioada martie 2016 - martie 2017, prin acţiuni de rememorare a Holocaustului, care aduc în lumină şi ne fac să conştientizăm crimele abominabile săvârşite atunci, precum şi prin educarea tinerelor generaţii în spiritul adevărului cu privire la dimensiunea şi implicaţiile acestei tragedii", a spus Ana Birchall.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-06Parerea ta...

ANONIM
06 Aug 2018

DEZAXATII, CURVELE, BANDITII, GOLANII, TICALOSII, IMPOSTORII, SFERTODOCTII, TRADATORII, MAFIOTII, DE 28 DE ANI CONDUC RO.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray