2020-02-21 14:07

Vicepremierul Ana BIRCHALL, indignat de vandalizarea Casei Memoriale Elie WIESEL: „Un act antisemit incalificabil!”

 |  13:56
Vicepremierul Ana BIRCHALL, indignat de vandalizarea Casei Memoriale Elie WIESEL: „Un act antisemit incalificabil!”

Viceprim-ministrul Ana Birchall spune că vandalizarea Casei memoriale a laureatului Premiului Nobel pentru Pace şi supravieţuitor al Holocaustului, Elie Wiesel, din Sighetu-Marmaţiei, este "o insultă" la adresa victimelor şi a supravieţuitorilor Holocaustului şi "un act antisemit incalificabil", informează Agerpres.

"Vandalizarea Casei memoriale a laureatului Premiului Nobel pentru Pace şi supravieţuitor al Holocaustului, Elie Wiesel, din Sighetu Marmaţiei reprezintă o insultă la adresa victimelor şi supravieţuitorilor Holocaustului şi un act antisemit incalificabil pe care îl condamn în mod categoric!", a scris, luni, pe Facebook, Ana Birchall, vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Ea a mai arătat că antisemitismul, discriminarea şi violenţa de orice fel sunt forme de manifestare a intoleranţei. "Antisemitismul, discriminarea şi violenţa de orice fel sunt forme de manifestare a intoleranţei, pe care ne-am angajat să le combatem, inclusiv pe perioada deţinerii de către România a preşedinţiei Alianţei Internaţionale privind Memoria Holocaustului (IHRA) - o preşedinţie de succes în perioada martie 2016 - martie 2017, prin acţiuni de rememorare a Holocaustului, care aduc în lumină şi ne fac să conştientizăm crimele abominabile săvârşite atunci, precum şi prin educarea tinerelor generaţii în spiritul adevărului cu privire la dimensiunea şi implicaţiile acestei tragedii", a spus Ana Birchall.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-06Parerea ta...

ANONIM
06 Aug 2018

DEZAXATII, CURVELE, BANDITII, GOLANII, TICALOSII, IMPOSTORII, SFERTODOCTII, TRADATORII, MAFIOTII, DE 28 DE ANI CONDUC RO.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine