2020-04-10 07:14

Vicepremierul demis forțează ANTICIPATELE. Raluca Turcan NU își va vota propriul guvern

 |  14:21
Vicepremierul demis forțează ANTICIPATELE. Raluca Turcan NU își va vota propriul guvern

Raluca Turcan a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că liberalii vor merge în Parlament și nu vor vota propriul Guvern, forțând, astfel, alegerile anticipate.

„PNL a decis că va fi prezent în Parlament cu toți parlamentarii dar se va abține la votul pentru învestirea unui nou cabinet. (...) PNL este primul care trebuie să respecte textul Constituției. Dacă aceasta este varianta constituțională de demarare a alegerilor anticipate, atunci noi trebuie să luăm act de ea și să o punem în practică. Această procedură la care noi intenționăm să apelăm este o procedură pe care dorim să o explicăm foarte bine și ale cărei rezultate oamenii le așteaptă. (...) Dacă noi le explicăm oamenilor că aceasta este singura variantă pentru a ajunge la anticipate, sunt sigură că poate fi clarificată și explicată, iar rezultatele sunt cele care contează”, a spus Turcan, citata de Mediafax.

Întrebată, în continuare, dacă i se pare o situație normală pentru democrație, aceea ca Guvernul propus de PNL să nu fie susținut în Parlament de PNL, Turcan a spus că nu este „o formulă pe care să o iubim”.

„Aș spune că textul Constituției te forțează la acest comportament politic în Parlament. Nu este o formulă pe care să o fi inventat, pe care să ne-o dorim, pe care să o iubim, ci dictată de textul Constituției”, a mai spus Raluca Turcan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine