2019-11-15 00:17

Vicepremierul Paul Stănescu: Nu cred că IOHANNIS va câştiga un nou MANDAT

 |  13:34
Vicepremierul Paul Stănescu: Nu cred că IOHANNIS va câştiga un nou MANDAT

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, sâmbătă, în urma anunţului preşedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, că nu crede că acesta va câştiga un nou mandat, iar referitor la suspendarea acestuia din funcţie a spus că PSD încă nu a luat o decizie.

”Nu cred că va câştiga un nou mandat”, a declarat Stănescu.

Vicepremierul a mai afirmat că ”este incredibil ca un preşedinte să nu respecte o decizie a Curţii Constituţionale”.

Întrebat dacă PSD îl va suspenda din funcţie pe Klaus Iohannis, Paul Stănescu a răspuns că social-democraţii încă nu au luat o decizie şi vor vedea ce face preşedintele, ”poate mai citeşte”.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, sâmbătă, la Sibiu, că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat de preşedinte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-23Parerea ta...

ANONIM
23 Iun 2018

BAI TRACTORISTULE DU-TE LA FIARELE TALE LASA POLITICA , MANANCI KKT FARA SA STII DE CARE.........................
ANONIM
24 Iun 2018

ACTUALA CASA POLITICA TREBUIE EXPULZATA (EXPORTATA fortat) cat mai urgent (in regim de expulzare controlata) IN AMERICA LATINA si AFRICA, Madagascar, Costa Rica, Seychelles (Seychelles sau Seișele, oficial Republica Seychelles, este o țară insulară formată din 115 insule din Oceanul Indian, la 1,600 km est de Africa, în nordul insulei Madagascar) unde sunt INVESTITI CEA MAI MARE PARTE DIN MILIARDELE ROMANILOR de catre MAFIOTII CARE AU CAPTURAT RO DUPA 1989 si refugiati de frica justitiei ZEII POLITICII romanesti MAZARE, CIOCIOLINA DE PLESCOI, ETC .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray