2020-04-10 06:18

Vicepremierul Raluca Turcan anunță data alegerilor ANTICIPATE

 |  00:32
Vicepremierul Raluca Turcan anunță data alegerilor ANTICIPATE

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că Guvernul va reglementa organizarea alegerile anticipate, astfel încât aceste alegeri şi cele locale să aibă loc la o diferenţă de o zi sau maximum o săptămână.

"Alegerile anticipate nu sunt reglementate în detaliu. Va fi nevoie de reglementarea organizării alegerilor anticipate. Dacă ne gândim la momentul maxim până la care am putea să suprapunem alegerile anticipate cu alegerile locale, undeva până în 28 iunie ar trebui să încheiem ambele alegeri. Nu intenţionăm să le punem chiar în aceeaşi zi, ci la o diferenţă fie de o zi, fie de maximum o săptămână", a afirmat Raluca Turcan, marţi, la B1 TV, potrivit dcnews.ro.

Turcan a menţionat că este exclusă posibilitatea ca parlamentarii PNL să voteze moţiunea de cenzură pe care PSD intenţionează să o depună după angajarea răspunderii Guvernului pe proiectul referitor la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

"Dacă această moţiune va trece şi vom ajunge la situaţia declanşării alegerilor anticipate, care presupun respingerea în Parlament a două Guverne consecutive, PNL va susţine alegerile anticipate, deci nu vom susţine învestirea următoarelor două Guverne. Însă, moţiunea PSD este exclus să o votăm", a spus Turcan.

Vicepremierul a subliniat că Ludovic Orban va fi în continuare desemnat premier, dar "vom susţine declanşarea alegerilor anticipate".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-29Parerea ta...

DUICA
29 Ian 2020

puterea de ce blochezi comentariile sau esti si tu NAZI
CIUMA ROSIE
29 Ian 2020

are probabil frisoane ca vin alegerile
FORțA E CU TINE
29 Ian 2020

Nimeni nu știe de unde și de ce a apărut Grindeanu. Și ce misiune are... ? Se pare că găștile de securiști care păpușează PSD au ajuns din nou la cuțite! Unii vor anticipate, alții, nu! Vicepremierul Raluca Turcan este bine informata .
SAGEATA
29 Ian 2020

Anticipatele in 28 iunie ? Iar castica PSD-ul !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine