2020-07-07 03:49

Vicepremierul Raluca Turcan anunță: Guvernul va face REDUCERI de personal în ministere

 |  16:44
Vicepremierul Raluca Turcan anunță: Guvernul va face REDUCERI de personal în ministere

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, sambata, ca vor avea loc reduceri de personal la ministere si institutii publice, care sa inceapa chiar sa serveasca cetateanul.

"Vreau ca institutiile sa inceapa sa serveasca cetateanul si sa nu mai fie un cliseu pe care sa il aduca politicenii cand se schimba la guvernare. As vrea sa vad si eu la Guvern, daca apare o problema, se cauta rezolvare, nu se cauta vinovati, nu se cauta tapi ispasitori. E important sa vezi si unde a fost problema, dar paradigma se schimba, trebuie sa fii acolo sa-i ajuti pe oameni", a spus Raluca Turcan, intr-un interviu la postul DIGI 24.

Ea a dat ca exemplu Ministerul Dezvoltarii Regionale, unde vor avea loc mai multe reduceri de personal, insa la fiecare minister, ministrul de resort va veni cu propria sa schema de reduceri de personal.

"Am vorbit de exemplu cu ministrul Dezvoltarii Regionale, care mi-a spus ca in interiorul institutiei pe care o conduce, la nivel de demnitate se face o reducere cu 40%, la nivel de conducere a institutiei, o reducere cu 30%, iar la nivel de executie, o reducere de 20%. Fiecare ministru va veni cu schema lui, pe care o va prezenta primului-ministru si va spune 'acesta este aparatul de lucru pe care noi il vrem'", a precizat Turcan.

Intrebata pana cand vor fi efectuate restructurarile din ministere si institutii, Raluca Turcan a spus ca este un proces care va dura o perioada mai lunga, insa noul buget va fi gandit pe structurile cu personal restructurat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-08Parerea ta...

BABUIN
08 Dec 2019

Babuina...se simte pe val....dar si cand va cădea....wow...ce fericiți vor fi oamenii
BABUIN
08 Dec 2019

Chiar ....ce mai zice SICĂ...de pelerinajul prin paturile politicii.....hahaha...o spala cu apa calduta si este ca nou nouță ptr "fazanul" le turcan
CAPUSE
08 Dec 2019

Dupa atita timp ? Ce au facut pina acum ?
AMERICANU
09 Dec 2019

In Austria ministerul de interne are in aparatul central un total de personal = cu 17 persoane dintre care una este ministru in Romania nr lor este mai mare de 2000 de ori, si ne mai intrebam de ce nu este politia normal dotata sau echipata si nu o vedem pe strada .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz