2020-01-26 02:01

Vicepreşedinte PNL: Este important ca Tăriceanu să demisioneze

 |  12:50
Vicepreşedinte PNL: Este important ca Tăriceanu să demisioneze

Vicepreședintele PNL Mihai Voicu a declarat, miercuri, că este important pentru Senat şi pentru democraţie ca Tăriceanu să se retragă din funcție având în vedere că este urmărit penal.

"Mie mi se pare incredibil că un demnitar aflat în această poziție se încăpățânează să rămână în funcție vizavi de situația domnului Tăriceanu. (...) Este însă important pentru Senat, pentru Parlamentul României și pentru noi toți, pentru democrație în ultimă instanță, ca domnul Tăriceanu să se retragă din funcție. Este incredibil. Căutați orice exemplu din lumea civilizată și nu veți găsi pe nimeni aflat în această situație să rămână în funcție", a afirmat Mihai Voicu, potrivit Agerpres.

Liberalul a mai spus că procedura de revocare a președintelui Senatului ar putea fi mai greoaie.

"Nu-i doresc rău domnului Tăriceanu. Personal chiar regret că se află într-o situație extrem de neplăcută. Nu are importanță persoana. Parlamentul și așa este la o cotă extrem de scăzută în încrederea publicului și nu cred că ajută ca un președinte de Senat aflat în situația de a fi urmărit penal să rămână în funcție. Nu înseamnă vinovăție sau nevinovăție absolut deloc ceea ce spun. Regret că dl Tăriceanu este compromis public din cauza unor persoane dubioase cum ar fi Truică sau prințul Paul. Nu știu ce s-a întâmplat acolo și nu e treaba mea să știu. (...) Procedura de revocare e o chestiune pe care va trebui să o discutăm între noi după alegeri. În acest moment, Senatul nu se află în sesiune de plen și evident că procedura ar putea fi mai greoaie, dar până una — alta trebuie să existe gestul politic din partea domnului Tăriceanu", a precizat Mihai Voicu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-25Parerea ta...

FLORINS
25 Mai 2016

Mai Voicule, esti un papagal prost! Tariceanu este azi singurul reprezentant de varf la nivelul Parlamentului care are coloana si a acuzat-pe drept- institutiile de forta(DNA, SRI, SIE etc) de ingerinte in politica!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine