2019-10-23 15:44

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit SPÂNZURAT

 |  10:34
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit SPÂNZURAT

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri dimineaţa, într-o locuinţă a familiei sale, în Alba Iulia.

Vicepreşedintele CJ Alba, Alin Cucui, a fost găsit chiar de fratele său într-un imobil ce aparţinea părinţilor, la Alba Iulia, miercuri dimineaţă, în jurul orei 8.00.

Poliţia a deschis o anchetă şi cercetează condiţiile şi cauzele tragediei.

”Avem o echipă de cercetare la faţa locului. Se pare că este vorba despre o sinucidere”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Alba pentru Ziarul Unirea.

În vârstă de 41 de ani, Alin Cucui era căsătorit şi avea un copil. Alin Cucui era vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba din iunie 2008. În iunie 2016, a fost fost reales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba, prin votul consilierilor judeţeni. El a candidat pe listele PNL la alegeri.

Deputatul liberal de Alba Florin Roman scrie pe pagina sa de Facebook că nu-şi explică gestul celui cu care a trecut ”peste greutăţi”.

”Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înţeles de ce? Am lucrat împreună, am trecut împreună peste greutăţi, ne-am bucurat şi întristat împreună...am fost alături la bine şi la greu. Aline, nu ştiu ce a fost în capul tău...Rămas bun, prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil în suflete...Ne vei lipsi, frate!”, scrie Roman pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-11Parerea ta...

LEVST.
11 Apr 2018

Dupa multimea de cazuri de acest gen, pe care le-am tot vazut-in presa- in ultimii zeci de ani, cred ca "sinucidere" este verdictul si asa va ramane, este mult mai usor pentru "specialistii forensici" din Romania, care fac analize ( de acest gen) ca in vremea lu' ceausescu, adica LA ORDIN...( oricum, la lipsa lor de imaginativ si de instrumente si echipament de mare finete, pentru aceasta stiinta(forensica), cam tot acolo ar ajunge, adica concluzii " dupa ureche"...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Apr 2018

parca "s-au mai spanzurat" si altii....femeia cu tigarile lui Basescu parca o chema STANA ANGHELESCU era casatorita tot asa cu unul "spanzurat" la comanda...........Romania eterna si fascinanta care colcaie de mafioti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray