2019-12-14 15:38

Victor Ponta a discutat, la Guvern, cu însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA în România, Dean Thompson

 |  14:55
Victor Ponta a discutat, la Guvern, cu însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA în România, Dean Thompson

Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA în România, Dean Thompson a fost joi la guvern, pentru o discuţie cu premierul Victor Ponta. Prim-ministrul a avut şi miercuri discuţii cu Thompson.

Întâlnirea de joi dintre cei doi a fost confirmată de reprezentanţa diplomatică americană, potrivit Mediafax.

Premierul Victor Ponta a discutat şi miercuri cu Dean Thompson, prim-ministrul precizând că subiectul a vizat conferinţa Cyber Security, care se va desfăşura la Parlament.

Victor Ponta a făcut această declaraţie după întâlnirea pe care a avut-o în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, cu oficialul american.

"Am discutat despre conferinţa Cyber Security, de luni şi marţi. Luni, marţi avem conferinţă mare aici, la Parlament, a fost şi domnul Zgonea", a afirmat premierul Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-07Parerea ta...

CARACATITA DIPLOMATIEI
07 Mai 2015

Cu discuti importante . Seful securitati facut ambasador Maior . Seful serviciilor la aeroporturi si unitati militare Americane din tara , era omul Rusilor , adica ; Celebru puscarias Walter , zis pe bune Tiganul BUSCA . Au informati de fac pipi pe ei , in pantaloni . Si ei se pupa pe dinti fericiti in continuare .
CROCODILUL FLAMAND
07 Mai 2015

Dar GITENSTEIN unde este?NU MAI VINE SI EL LA VREO COMBINATIE CU TERENURI?CA DOAR N-O SA LASE TOATE PADURILE FURATE LUI COCOS SI UDREA..IAR RESTUL DE BOLSEVICI CU APROBARE DE FURAT BANII PUBLICI IMPLANTATI DE 666ISARESCU666 AU FOST TOTI GARANTATI DE WALLSTREET,GOLDMAN SACHS SI ROTSCHILD...DE EXEMPLU "PRINTUL" PULICa-PAULICA...CEL CU HREBENCIUC ADAM SI BICA....TOT OMUL LUI GITENSTEIN ERA....DE CAND AMERICANII TRIMIT LA FURAT UN PSEUDO-ARISTOCRAT?CREDEAM CA USA E O REPUBLICA....SE PARE CA E O MONARHIE DE FAMILIE...DEMOCRATIE-BULSHIT...TOTUL E MONARHIA GOLDMAN SACHS....MARELE LICURICI...SCLAVII BASTARDULUI UZURPATOR...SAU PAPUSARII BASTARDULUI....TOT UN DREAQ...E TIMPUL PENTRU UN NOU 1976...GHILOTINA LA WALLSTREET...SI LA BUCKINGHAM
CARACATITA DIPLOMATIEI
07 Mai 2015

Am mai vazut fete din acestea in oras . Ma intrebau daca nu vreau sa merg la adunare , de ziua 8 . Dar cred ca Maior a dus toata arhiva SRI intr-o borseta si acum ii pupa si mina . Dupa al doilea tambalau mondial , ei au luat si dat cetatenie , inclusiv chileri de oameni nevinovati . Nu primeste un om corect in penthausul lor , dar in schimb primeste cu bratele deschise si se fac cirpa , otreapa , de sters pe jos . La mari oameni de afaceri COCOS SI UDREA . Sint de aceasi teapa .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray