2020-06-02 15:22

Victor Ponta a discutat la telefon cu vicepreşedintele SUA, Joseph Biden. Discuţia a vizat parteneriatul strategic şi securitatea internaţională

 |  09:46
Victor Ponta a discutat la telefon cu vicepreşedintele SUA, Joseph Biden. Discuţia a vizat parteneriatul strategic şi securitatea internaţională

Premierul Victor Ponta a discutat marţi seara la telefon cu vice-preşedintele SUA, Joseph Biden, la iniţiativa acestuia. Discuţia celor doi lideri a vizat parteneriatul strategic şi securitatea internaţională, inclusiv situaţia din Afganistan, informează Guvernul român.

"La data de 21 octombrie 2014, prim-ministrul României Victor Ponta a avut o convorbire telefonică cu vice-preşedintele Statelor Unite ale Americii Joseph Biden, la iniţiativa acestuia. Cei doi înalţi oficiali au discutat despre modalităţile de dezvoltare a Parteneriatului Strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii. Au fost abordate, în cadrul dimensiunii politico-militare şi de securitate a Parteneriatului Strategic, teme actuale de pe agenda de securitate internaţională, inclusiv problematica situaţiei din Afganistan şi pregătirea Misiunii "Resolute Support" a NATO care va înlocui Misiunea ISAF începând cu anul 2015", se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Sursa citată a mai menţionat că premierul Victor Ponta a reafirmat faptul că România este şi va rămâne un partener strategic de încredere al SUA, precum şi determinarea părţii române pentru consolidarea şi dezvoltarea în continuare a Parteneriatului Strategic bilateral.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-22Parerea ta...

ION ILIESCU-TETEA
22 Oct 2014

A FOST O ”ȘUETĂ” AMICALĂ, CA DE LA SECĂTURĂ LA SECĂTURĂ...
DRAGNEA SI GHITA
23 Oct 2014

Am auzit noi, bine sau Basescu si candidatii lui, Elena UDREA, Klaus Werner IOHANNIS si Monica MACOVEI isi pun nadejdea intr-un pushtan de pe aici, de pe forumuri, numit LABARUL DE LA MIEZUL NOPTII, care este un hidrocefal-oligofren, pe care-l bate bunica sa, ori de cate ori il prinde in baie dupa usa comitand actul numit ONANIE? Daca e asa, le plangem de mila mai sus-pomenitilor, R.I.P.! :)
CRETINULUI CU POSTAREA 1:
23 Oct 2014

SECATURA E MA-TA PT. CA A FATAT (DUPA MONTA CU BOUL DE TAC-TU, INCORNORAT DE VACA-CURVA) UN VITEL TEMBEL, CA TINE, LABARULE! :)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine