2019-11-18 06:27

Victor Ponta a RĂBUFNIT: ”Niciodată nu a fost așa o NEBUNIE!”

 |  22:11
Victor Ponta a RĂBUFNIT: ”Niciodată nu a fost așa o NEBUNIE!”

Fostul premier și președinte ProRomânia, Victor Ponta a declarat la RomâniaTV că nu a văzut niciodată o campanie mai agresivă ca acum, campanie radicalizată alimentată de Dragnea și Iohannis.

”Eu am prins toate campaniile pentru PE, in 2007, 2009. Niciodata nu a fost asa o nebunie. De aceasta radicalizare se face vinovat si Dragnea si Iohannis. Noi ne comportam normal, noi ne facem treaba civilizat. Aceasta radicalizare, pe 27 o sa se omoare, este o mare greseala.

Toate lucrurile spuse ar fi bine sa inceteze insa nu va fi asa, ele vor escalada catre prezidentiale si in timp ce ne vom uita la Dragnea si Iohannis care se acuza si isi dau in cap, nu o sa vedeti nici un metru de autostrada, nici un spital nou, nici o scoala” a declarat Victor Ponta la RomaniaTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-13Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Pe ei, pe votul lor! Lansările s-au terminat, se dau la tipărit buletinele de vot, campania electorală începe oficial pe 3 octombrie, deși politicienii de pe la noi se află într-o campanie eternă. Marea agitație politică intră în linie dreaptă. Senatorii și-au suspendat activitatea de la București până la alegeri și merg în teritoriu, la strâns voturi pentru candidații pe care îi susțin partidele lor. Acum chiar o să muncească. „Pe ei, pe votul lor!”, pare să le fie sloganul. Cine spune că și-au luat vacanță, au dreptate doar dacă se referă la treburile țării, pentru că „în teritoriu” vor alerga cât nu au alergat de la ultimele alegeri (cele europarlamentare) până acum
29 Sep 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray