2019-11-13 22:57

Victor Ponta a RĂBUFNIT: ”Să oprim acești IRESPONSABILI interesați doar de funcții și bani”

 |  21:31
Victor Ponta a RĂBUFNIT: ”Să oprim acești IRESPONSABILI interesați doar de funcții și bani”

Fostul premier Victor Ponta, președinte ProRomânia consideră că Liviu DRagnea a monopolizat discuțiile despre justiție, în timp ce copiii țări mor de boli grave.

”În al doilea rând, românii cu viziuni de centru stânga au o alternativă serioasă și competentă la dezastrul pe care îl reprezintă azi PSD. În fiecare săptămână ne împrumutăm cu miliarde de euro la dobânzi foarte mari, dar fără a construi un metru de autostradă, fără să modernizăm un salon de spital sau să facem măcar o toaletă decentă pentru școlile din mediul rural. În fiecare zi auzim că prețurile au crescut din nou, că avem facturi mai mari și rate la bănci din ce în ce mai greu de suportat. Toată propaganda creșterilor de salarii și pensii a fost îngropată de inflație. Adevărul este că românii o duc astăzi mai rău. Pe de altă parte, am ajuns un stat foarte vulnerabil. De doi ani Liviu Dragnea a monopolizat spațiul public cu discuțiile despre justiție, dar nouă ne mor copii de meningită, de rujeolă sau de gripă. Este ceva incredibil pentru o țară europeană în secolul 21. Nu există politici publice în sănătate, nu există proiecte în educație sau infrastructură. În schimb, ni se servesc tot felul de remanieri și restructurări guvernamentale. Dacă vrem să schimbăm ceva, să oprim acești iresponsabili interesați doar de funcții și bani și să ne întoarcem la buna guvernare din perioada 2012-2015 atunci PRO România este cea mai bună soluție.

Și în al treilea rând, vreau ca românii să fie conștienți că pe 26 mai se joacă viitorul european al țării noastre. Liviu Dragnea se bate de 2 ani cu toate instituțiile europene pentru că nu-l lasă să-și dea legile care să-l scape de pușcărie. Și pentru că nu a reușit, încearcă printr-un discurs populist, agresiv și profund anti-european să îndepărteze România de UE și să o întoarcă într-o perioadă întunecată a istoriei, adică la dictatură. PRO România dorește să ne întoarcem la normalitate și să încetăm cu discuțiile care nu îi privesc pe români. Este aberant să pierdem proiecte, oportunități și bani europeni esențiali pentru dezvoltare din cauza unui singur om. Experiența candidaților noștri este o garanție că vom reuși să refacem imaginea țării noastre în UE, astfel încât să putem folosi instrumentele și mecanismele europene pentru atingerea propriilor obiective naționale: dezvoltarea infrastructurii, spitale regionale, școli moderne și proiecte de mediu” a declarat Victor Ponta, conform Replicaonline.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-26Parerea ta...

ANONIM
28 Apr 2019

BAI PINOKIO hai sa nu mai vorbim de "funcții și bani” CI DE; BUN SIMT, BUNA CREINTA, RUSINE, VALOARE UMANA, ELITE SOCIALE ETC. unde tu nu te incadrezi si nu le pricepi. TU VEZI CINE ITI E MAMA, CINE ITI ESTE TATA si atunci NU TE mai apuca sa mananci ..... ceva....
TOT CE-A FOST
30 Apr 2019

pe la guvernare...PUTEEEEEEEE! NIMENI DIN CEI CE AU FOST, NU MAI AU LEGITIMITATE ÎN OCHII ELECTORATULUI PE CARE L-AU PROSTIT, MINȚIT, ABURIT, ÎNJUNGHIAT PE LA SPATE! SYCTIRRRRRRRR!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Aceeași Mărie PSD, dar cu o pălărie Pro România Scandalul din ultimele zile, privind demisia unor membri ai Pro România Mehedinți, readuce în prim-plan situația tensionată din interiorul partidului controlat acum de fostul premier și lider PSD Victor Ponta
11 Apr 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray