2020-07-09 05:11

Victor Ponta a transmis Preşedinţiei propunerile de numire a lui Claudiu Manda şi a Rozaliei Biro în posturi de miniştri

 |  11:48
Victor Ponta a transmis Preşedinţiei propunerile de numire a lui Claudiu Manda şi a Rozaliei Biro în posturi de miniştri

Premierul Victor Ponta a anunţat vineri că a transmis Preşedinţiei propunerile pentru numirea seantorului UDMR Rozaliei Biro în funcţia de ministru al Culturii şi a deputatului PSD Claudiu Manda în postul de ministru delegat pentru Buget. Prim-ministrul a ţinut să precizeze că nu ştie dacă preşedintele Traian Băsescu este de acord cu aceste propuneri.

Prim-ministrul a precizat şi joi seara, în cadrul unei emisiuni la Digi 24, că vineri dimineaţa va trimite Preşedinţiei propunerile de numire a deputatului PSD Claudiu Manda, în funcţia de ministru delegat al Bugetului, şi a senatorului UDMR Rozaliei Biro ca ministru al Culturii.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor a anunţat că la 1 august se va retrage din postul de ministru al Culturii şi de vicepremier. Portofoliul de la ministerul Bugetului a rămas liber, deoarece Liviu Voinea urmează să ocupe un post de viceguvernator la Banca Naţională.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-01Parerea ta...

BAI, PONTA!
02 Aug 2014

Prin numirile tale, cred ca ai luat apa la picioare atat de tare, incat iti suna APA-N CAP si-acum, inecandu-ti-se SI putinii neuroni ramasi!
N-AVEA DREPTATE,
02 Aug 2014

Andrei Plesu, in ceea ce te priveste?! BA DA! Hai sa-ti amintim, copil tampit de mingii psd-ste, nicicand urcand mai sus de nivelul astora pe care ii propui, ACUM: INSUFICIENTA CRASA, taratoare paroasa, care vrea sa ajunga si presedinte de tara!
CE ZICE A.PLESU:
02 Aug 2014

"După întîlnirea de la Cotroceni a premierului (însoţit de ministrul său de finanţe) cu preşedintele ţării, nu mai pot fi supărat pe Victor Ponta. Nu te poţi supăra pe o insuficienţă"
"TE POţI SUPăRA PE CINEVA
02 Aug 2014

care nu-şi valorifică în mod inteligent calităţile, sau care nu-şi cunoaşte limitele, ori nu-şi domină slăbiciunile. Dar nu te poţi supăra pe un ins încă nealcătuit, nearticulat, fluid, imprevizibil nu prin subtilitate dinamică, ci prin carenţă structurală. Nu te poţi supăra – să zicem - pe o amoebă. Or, în cazul de faţă, avem de a face cu un personaj fără portret recognoscibil: nu evoluează prin opţiuni raţionale, ci prin tropisme de conjunctură.Cînd inapt şi ţîfnos ca un repetent obraznic, cînd pompos ca un pionier distribuit, la sfîrşit de an, în rolul lui Mihai Viteazul, cînd drăgălaş ca o cadînă, cînd burzuluit ca un miliţian proaspăt crescut în grad, cînd glumeţ ca un băieţel din grupa mare, cînd solemn ca un lider planetar, Victor Ponta reuşeşte o stranie performanţă de minus-existenţă, un apogeu al lui „fără“: fără experienţă, fără prestigiu, fără competenţe specifice, fără prea multă minte, fără prea mult caracter, fără haz, fără simţul răspunderii, fără conştiinţa nenumăraţilor „fără“, care îl caracterizează.
DAR CUM Să TE SUPERI
02 Aug 2014

pe infirmitatea cuiva, pe ghinionul lui constitutiv, pe un reprezentant al pseudopodelor, aflat în curs de evoluţie lentă, mizînd, adică, pe viitor pe baza unui trecut minimal? Nu, nu sunt ipocrit, nu fac şmechere jocuri de cuvinte. Chiar nu mai pot fi supărat pe Victor Ponta. Comportamentul lui comic de la Cotroceni ar fi putut fi relativizat printr-o abilă, sau măcar cuviincioasă, manevră de repoziţionare. Dar în loc să se eschiveze prin umor, sau printr-o explicaţie decentă, sau printr-o curajoasă recunoaştere a greşelii, a preferat (cuvîntul nu e chiar potrivit, pentru că „a prefera“ implică reflecţie şi discernămînt) a preferat, deci, retorsiunea infantilă: a invocat „familia de infractori” a preşedintelui, prostul său accent englezesc, „înscenarea” nedreaptă la care a fost supus (deşi nu l-a silit nimeni să joace în acest film şi mai ales să joace atît de prost).
O ALTă TENTATIVă DE ESCHIVă
02 Aug 2014

a fost „mîndria” personală: „nu m-am dus să dau socoteală!” În fine - ce s-o mai lungesc? – omul e mereu pe picior greşit, dar cu un fel de „spontaneitate” aproape candidă. De aceea, repet, nu mă (mai) pot supăra pe el. Mi-ar părea chiar rău să-l întristez cu vorbele mele, în cazul că i-ar ajunge la ureche. Să ne gîndim: cîţi dintre noi ar face faţă mai bine, dacă, peste noapte, ar fi trecuţi, din cursul primar, în ultimul an de facultate? Dacă din debutanţi în materie de jurisprudenţă, ar deveni, dintrodată, preşedinţi de mari firme sau bănci internaţionale? Nu. Victor Ponta nu e vinovat! Face şi el ce poate, ce-i îngăduie vîrsta, educaţia, vanitatea şi soarta…Problema este că, pur şi simplu, nu e la locul lui".
PROBLEMA E
02 Aug 2014

ca INSUFICIENT cum e...duce tara de rapa, in continuare! A doua: i se pare normal, ceea ce este total ANORMAL!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz