2019-11-22 05:07

Victor PONTA, acid cu Tăriceanu: "Nu m-a apucat dragostea de Dăncilă şi de baronii PSD"

 |  20:58
Victor PONTA, acid cu Tăriceanu: "Nu m-a apucat dragostea de Dăncilă şi de baronii PSD"

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat duminica seara, la Romania TV, dupa ce Calin Popescu Tariceanu a zis ca pe cei din Pro Romania i-a „apucat dorul de PSD” cand au propus un guvern cu PSD si ALDE, ca nu l-a apucat dragostea de PSD, ci a avut in minte alegatorii de stanga.

Liderul Pro România a declarat, duminică seară, la România TV, că Opoziţia a făcut bine că a dat jos Guvernul Dăncilă.

”Eu cred că am făcut un lucru bun schimbând Guvernul. Doamna Dăncilă mi-a promis, încă din august, că va restructura guvernul. Incompetenţa a dus la o gaură din buget de 30 de miliarde de lei. În 2015, ultimul an când am fost eu premier, pe tot anul deficitul a fost de 10 miliarde de lei. Dacă anul trecut ai avut datorii de 100 de lei, anul ăsta ai 500 de lei. Nu se putea merge mai departe fără un ministru de Interne, fără un ministru al Educaţiei, fără un ministru al Energiei. Rămâne ca în locul a aceea ce nu funcţiona să vină un guvern bun, cu mai puţini oameni, să taie din birocraţie – directori, şefi, rude – să ia nişte măsuri care nu s-au luat”, a declarat Ponta.

Întrebat despre ideea pe care a avut-o de a reface o majoritate de stânga, Ponta a spus: Nu m-a apucat dragostea de Dănclă şi de baroni, ci era vorba de alegatorii PSD”.

Liderul Pro România a explicat că CEx-ul PSD a respins ideea propusă de el.

”La CEX, e ca la PCR, unanimitate perfectă”, a mai spus Ponta, care a adăugat că ”Dăncilă şi cei din CEX au trădat alegătorii”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-13Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray