2020-07-14 12:40

Victor Ponta, acid la adresa premierului: Orban nu crește alocațiile, dar bea whiskey

 |  11:00
Victor Ponta, acid la adresa premierului: Orban nu crește alocațiile, dar bea whiskey

Victor Ponta, președinte Pro România, l-a atacat dur pe premierul Ludovic Orban, din cauza refuzului acestuia de a mări alocațiile.

"1 Iunie 2015 - Presedintele Iohannis promulga Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii / Prim Ministrul Victor Ponta aloca banii necesari si incepe plata!

Iunie 2020 - Presedintele Iohannis a promulgat noua Lege privind dublarea alocatiilor pentru copii / Prim Ministrul Ludovic Orban NU aloca banii si NU plateste niciun leu copiilor ( in timp ce trage la Guvern un chef cu whiskey si tigari scumpe) !

2015 - Presedintele Iohannis cere repetat demisia Guvernului Ponta / 2020 - Presedintele Iohannis sustine neconditionat Guvernul Orban

Fapte - nu vorbe! Restul nu conteaza!

La multi ani tuturor copiilor si fericire parintilor / sa ne bucuram de ei - si sa-i invatam sa faca mereu diferenta intre bine si rau", scrie Ponta pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-01Parerea ta...

CIUMA ROSIE CIORDELES
01 Iun 2020

ba mongolezule du-te dracului cu moscheile si teroristii tai dupa GHITA si UDREA.....siktir suge-o CIO-CIO-SAN-YAU-MU-YE-NON-STOP asa te cheama curvoi poponar jegos
VIOREL
01 Iun 2020

Sunt tare curios sa stiu de ce presa il scoate mereu in fata,imi aminteste mereu de calatoriile sale in Dubai si intalnirile cu Erdogan,ca sa nu mai vorbesc de orientarile sale pro Chineze.
PIRATU
01 Iun 2020

CLASA POLITICA E O ADUNATURA DE JIGODII ORDINARE , CELE MAI MULTE ACOPERITE CU AL DE PINOCHIO, CIOLACUUUU, NIMFOMANUUUU TARICEANUUUU, ETC.UUUUU.....
BEBICA
01 Iun 2020

LICHEAUA POLITICA PUIE MONTA VREA SA SPUNA CA PE VREMEA LUI NU SE BEA WHISKEY IN GUVERNUL LUI DE LINGAI ?
FANE GLONTZ
01 Iun 2020

PE VREMEA GUNOAIELOR POLITICE NASTASE- PUIE MONTA -DRAGNEA SE BEA NUMAI , DAR REPET NUMAI , VODKA STALICINAIA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz