2019-05-27 02:19


Victor Ponta acuză un asalt al PSD: Postacii plătiţi au urcat pe YouTube această mizerie

 |  18:09
Victor Ponta acuză un asalt al PSD: Postacii plătiţi au urcat pe YouTube această mizerie

Liderul Pro România, Victor Ponta, acuză „postacii” PSD au urcat un clip denigrator pe Youtube. El îi roagă pe susținătorii partidului pe care îl reprezintă să nu coboare la un asemenea nivel în campania electorală.

„Ieri, 28 Aprilie , în Sfânta Zi de Paște , postacii plătiți de conducerea PSD au urcat pe YouTube această mizerie/ și azi apare pe toate conturile PSD / au zeci de milioane de euro primiți de la Buget pentru aceste “filmulețe” / au zeci de jurnaliști pe statul de plata, au milioane de reclame, mii de oameni angajați la Partid, Guvern, Parlament, Consilii Județene și Primarii care sunt obligați să posteze mai departe !

Vreau să va rog pe toți susțînătorii ProRomania să nu ne coboram în această campanie în mlaștina în care ei vor să ne murdarim cu toții! Noi suntem cu adevărat ALTFEL!

Mândri că suntem români europeni / PROfesioniști / oameni cu inima și minte / împotriva hoților și analfabeților!

Pe 26 Mai oamenii o să fie alături de noi - nu de banii și minciunile lor”, a precizat Victor Ponta pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-29

TAGURI: victor ponta, psd, postaci,
loading...


Comenteaza pe site


EȘTI EXPIRAT COANE!
29 Apr 2019

CÂND A FOST VREMEA TA, AI CONTINUAT JAFUL ȚĂRII ĂSTEIA...SYCTIRRRR! AI DOUĂ BUBE-N CAP: NEBUNIILE HOMO FĂCUTE ÎN PĂDUREA FRANȚEI ȘI UCIDEREA PROCURORULUI PANAIT! DECI, DUBLU SYCTIRRR!!! ȚIE ȘI PARTIDULUI TĂU DE MUCAVA!
ANONIM
29 Apr 2019

Corect....esti altfel....adică o javră securista recrutata cand spala.i vase la Paris si stăteai capră ptr o lingura de mâncare.. .deaceea ai si acest mers legănat....de la rozeta deteriorată ...SICTIR JAVRA SI PUIE MONTA....
ANONIM
29 Apr 2019

Urasti PSDul pe care l ai condus susotind cu SRIul Cel care te a dat jos este tot un homalau ca tine un sas criminal ,asa ca am impresia ca deviezi si nu stii cine ti e dusman SIKTIRAjavra securista !
Random imageUltimele stiri


STARBAG