2019-09-23 15:03

Victor Ponta, acuzaţii dure: Dragnea şi Vâlcov au avut un program de guvernare paralel

 |  11:44
Victor Ponta, acuzaţii dure: Dragnea şi Vâlcov au avut un program de guvernare paralel

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că Liviu Dragnea și Darius Vâlcov au avut un program de guvernare paralel, aluzie la celebrul ”stat paralel”, de vreme ce în ultima perioadă au fost impuse o serie de măsuri care nu erau cuprinse în programul de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile în 2016.

"De la 1 ianuarie nu există niciun fel de indexare a pensiilor, nici cu rata inflației, nici cu nimic altceva, în schimb, indemnizațiile demnitarilor, inclusiv ale noastre, cresc în continuare pe legea salarizării. Nu sunt ipocrit să spun că nu vreau să am salariul mai mare, dar mi se pare indecent și total anti-social-democrat să spui că nu ai bani și îngheți pensiile, dar mărești salariile la demnitari.

Dacă îmi arătați dumneavoastră unde scrie în programul ăla de guvernare că de la 1 ianuarie până la 1 septembrie nu se indexează pensiile, eu n-am văzut și n-aș fi susținut așa ceva.

Întâlnire de taină la PSD. Pregătiri intense pentru evenimentul anului. În absența lui Dragnea s-au pus la punct strategiile

Dacă îmi arătați unde scria în acel program de guvernare că se vor introduce taxe suplimentare pe energie, comunicații și pe bănci. Eu nu l-am văzut.

Dacă îmi spuneți unde scria că se trec contribuțiile de la angajator la angajat, iarăși nu le-am văzut.

A fost un program de guvernare paralel. Știți că vorbim de statul paralel, domnul Dragnea și domnul Vâlcov au avut un program de guvernare paralel de care noi nu am știut. Nu a știut nici Teodorovici, că am fost amândoi la prezentarea programului și nu era nimic din ceea ce s-a făcut", a spus Victor Ponta.

"Iată, suntem în luna ianuarie și am primit niște știri, una după alta, și cu euro care va crește, că dacă nu poți din ROBOR, atunci din euro ții creșterile acestea, și despre faptul că în fiecare lună, din România ies peste un miliard de euro ca diferență la balanța comercială. Adică noi am mărit salarii și pensii, le-am dat la oameni și oamenii au cumpărat produse care se produc în Polonia, în Tucia, în Ungaria. Cu bani împrumutați de Guvernul României creștem economiile din jurul nostru și nu pe a României", a mai precizat Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-10Parerea ta...

ANONIM
10 Ian 2019

Bai scarba proasta ,alta treaba nu mai ai Zici ca ai partidut,ocupate de el si nu mai avea grija altora !
ANONIM
10 Ian 2019

Cum să mușcăm azi din pâinea zilei de mâine (Ed. Minerva, 2006); Taxa pe lăcomie; Adrian Vasilescu (n. 23 martie 1936, Fălești); Ciudat totuși ? Remarcați și ce zice consilierul lui Isărescu despre economie ? Ce opiniei aveți ? Vă și rămâne pâine pentru ziua următoare celei în care o cumpărați ? Considerați că Vasilescu și cu Isărescu, pe care îl consiliază, urmăresc să își facă provizii de pesmeți ? Remarcați și că împrumuturile actuale făcute de decidenții politici și dobânzile “consumă” din veniturile și libertățile de alegere și de decizie ale generațiilor următoare , ?
FOARTE TARE!
11 Ian 2019

Deci BORFAȘUL-FLAUȘAT-”PATRIOT” E OLEAC IPOCRIT :)))) MAMA LUI DE JIGODIE!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Martirii corupției Exasperat de defilările cu cătușe de la sediul DNA, PSD și-a luat inima în dinți și a zis să facă ceva. Nu ceva radical și nici ceva ireversibil, doar un ușor lifting anticorupție care să mai lumineze puțin fața căzută a partidului. Cu o guvernare fără direcție și un „bagaj” de penali care riscă să atingă masa critică, PSD a găsit totuși puterea să mai țină un Consiliu Național așa cum scrie la carte: regizat în detaliu, cu candidat unic impus de sus și cu puțină autocritică, pentru culoare
22 Mar 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray