2020-08-13 00:38

Victor Ponta, ales PREȘEDINTE Pro România. Anunțul momentul: CANDIDEAZĂ la viitoarele alegeri

 |  15:58
Victor Ponta, ales PREȘEDINTE Pro România. Anunțul momentul: CANDIDEAZĂ la viitoarele alegeri

Partidul ProRomânia s-a reunit duminică în congres și l-a votat pe Victor Ponta președinte oficial al formațiunii. Alături de el au fost votați și prim-vicepreședinții partidului, Daniel Constantin, fondator al partidului, Nicolae Bănicioiu și Sorin Cîmpeanu. Partidul are deja planuri planuri mari pentru viitoarele alegeri parlamentare, dar își dorește și un candidat pentru prezidențiale.

”Nu sunt genul care să mă dau bătut şi să stau pe margine când lucrurile merg prost...dacă mergeau bine, nu era nevoie de Pro România, dar mă deranjează lipsa de oameni competenţi şi lipsa de proiecte de construcţie, toata lumea striga, vrea sa darame adversarul, nimeni nu vrea sa construiasca.

Nu suntem la guvernare, dar cred că am fost oricum mai eficienţi decât ceea ce e acum, nu se pune problema să fim la guvernare, ci ca pt prima dată cineva să nu facă doar putere sau opoziţie...dacă sunt lucruri bune, legea pensiilor am şi spus că o votăm, legea off shore dacă ne asigură investiţiile o votăm, fondul suveran am votat contra şi aşa vom face” a declarat Victor Ponta la RTV imediat după congres.

Președintele Pro România și-a anunțat și candidatura la viitoarele alegeri, dar și intenția partidului de a avea un candidat propriu la prezidențiale:

”Participati la alegeri? Da, pentru parlamentul european am şi spus azi, vreau să avem nişte oameni care nu doar vorbesc nişte limbi străine, ci să fie şi competenţi...cei 3-4-5 europarlamentari vreau să fie nişte voci respectate.

Veti fi pe lista? Voi fi locul 1 pe listă, vreau să legitimez candidaţii, dar voi rămâne la Bucureşti, proiectul meu de politică înseamnă să stai aici şi să construieşti pe plan naţional.

Vă vedem candidat în 2019?..Pe mine nu...o să o luăm serios şi nu ne grăbim, dar vom avea un candidat cu care eu mă voi mândri şi cred că întrăm în turul 2...Cu Klaus Iohannis?...Probabil, la cum arată scena politică” a mai precizat Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-21

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Robert Negoiță, mesaj DUR pentru Liviu Dragnea: ”Lideri preocupați să-și SALVEZE funcția”
Parerea ta...

PLAGIATOR CORUPT
21 Oct 2018

Plagiatorule corupt nu esti mai departe de puscariasul draknea. Sunteti din acelasi aluat bolsevic.
ANONIM
21 Oct 2018

Scirba si rudele , cumetriile , gasca , vrea iar , sa repete jaful tari
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz