2020-02-23 10:34

Victor Ponta: Am fost în concediu pe banii mei, nu ai Guvernului. A rămas Rareş Bogdan ofiţer acoperit

 |  12:51
Victor Ponta: Am fost în concediu pe banii mei, nu ai Guvernului. A rămas Rareş Bogdan ofiţer acoperit

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la Parlament, că a fost câteva zile în concediu pe banii lui, şi nu ai Guvernului. Prim-ministrul a ţinut să precizeze că de când „domnul Turcescu s-a deconspirat, a rămas doar domnul Rareş Bogdan, ofiţer acoperit, care prezintă aceste lucruri”.

Citeşte şi: 

”Vreau să vă lămuresc un lucru. După un an foarte greu, m-am dus câteva zile în concediu, pe banii mei, nu ai Guvernului. S-a publicat în Monitorul Oficial, domnul Oprea a asigurat foarte bine conducerea Guvernului”, a declarat Victor Ponta.

Citeşte şi: 

Premierul a mai spus că el nu bea whisky.

”Toate minciunile, poveştile pe care le-aţi văzut, stăteaţi aseară să pândiţi avioane private, care urmau să vină din lună, din note de plată, despre ceva (...) Toţi cei care mă cunosc, de 40 de ani, ştiu că nu beau whisky. Poate alţi preşedinţi, nu eu”, a completat prim-ministrul.

Victor Ponta a susţinut că ”toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit”. ”De când domnul Turcescu s-a deconspirat, a rămas doar domnul Rareş Bogdan, ofiţer acoperit, care prezintă aceste lucruri”, a completat Victor Ponta.

Premierul a ţinut să precizeze că ceea ce doreşte este să îşi facă treaba, în continuare.

Premierul Victor Ponta s-a aflat, pentru câteva zile, în Abu Dhabi. Realitatea TV a transmis o fotografie cu Victor Ponta şi deputatul PSD Sebastian Ghiță, precizând că imaginea este dintr-un club exclusivist din emiratul arab.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-25Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
25 Noi 2014

Clica asta numita prietenii lui Abdullah Kim Jong Ton Tan social-democratul-seicul-maharajahul-seful staborului-etc etc etc trebuie mutata la JILAVA
CHITIBUS
25 Noi 2014

Sunt Rares Bogdan si va indemn sa-l iubiti pe Basescu in fiecare zi si sa-l pupati pe fiecare catusa. Asta-i licheaua.
MARTORUL
25 Noi 2014

Mai ,chitibus ,Se spune ca cainii mor de alergatur iar prostii de grija lui Basescu. Probabil ai scris aici ion pauza de publicitate de la Antena 3.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine