2019-10-23 16:07

Victor Ponta ANALIZEAZĂ CEX-ul PSD: ”Rușine și Dezastru”

 |  00:03
Victor Ponta ANALIZEAZĂ CEX-ul PSD: ”Rușine și Dezastru”

Fostul președinte al PSD, Victor Ponta trage concluziile după Cex al PSD în care Liviu Dragnea a obținut din nou votul de încredere a majorității liderilor partidului.

”PSD a pierdut / Dragnea a castigat / ultima speranta de reforma din interior a disparut/ ProRomania a castigat pentru ca ramane alternativa curata si competenta la mafia lui Dragnea!

Romania pierde insa cel mai mult : sa ajungi la Presedintia Uniunii Europene cu o gasca de infractori de Teleorman secondati de niste oameni care isi vand votul de frica sau pentru o functie de la Guvern : o reteta sigura pentru rusine si dezastru!” a concluzionat Victor Ponta dupa ședința Cex a PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-22Parerea ta...

''REFORMA DIN INTERIOR ''
22 Sep 2018

La construirea acestei mafii in psd timp de trei ani ai contribuit din plin si tu plagiatorule corupt. Aici este si '' munca '' ta . Mituirea baronilor locali inainte de Cex nu este o noutate in psd. Vinovatii principali care au contribuit la construirea acestei organizatii mafiote numita psd SUNT GUNOAIELE SI ANALFABETII FARA CREER CARE VOTEAZA ASA CEVA SI CARE PRIN VOTUL LOR NECHIBZUIT DISTRUG SISTEMATIC ROMANIA.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray