2020-04-08 12:58

Victor Ponta, anunț pentru liberali: ”Vom fi prezenți, dar nu vom vota Guvernul”

 |  22:22
Victor Ponta, anunț pentru liberali: ”Vom fi prezenți, dar nu vom vota Guvernul”

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că parlamentarii din formațiunea pe care o conduce vor fi prezenți la ședința de plen în care se va da un vot cu privire la învestirea Cabinetului Cîțu, însă nu vor susține noul Guvern.

Ponta a declarat, după discuția de luni cu liderii liberali care încearcă în această perioadă coalizarea unei majorități în vederea susținerii cabinetului, că le-a transmis acestora ceea ce crede că așteptau. 

"Le-am spus ceea ce cred că se aşteptau şi anume, pe de o parte, că vom fi prezenţi şi la comisii - acolo unde miniştrii se prezintă bine îi sprijinim, unde miniştrii se prezintă rău vom vota împotriva lor, cum am făcut şi la precedentele voturi, iar la votul pentru învestire vom fi prezenţi, noi suntem în Opoziţie, nu susţinem Guvernul, dar considerăm că România are nevoie de un guvern stabil în faţa celor trei crize: criza legată de epidemia de coronavirus, criza legată de migranţii de la graniţa Turciei cu Bulgaria şi Grecia şi criza legată de procedura de deficit excesiv pornită de Comisia Europeană. Ar trebui să nu adăugăm şi o a patra criză şi anume România fără guvern încă 100 de zile de acum încolo. Ei au cele 240 de voturi pe care le-au avut în noiembrie tot fără noi. Dacă se prezintă toţi la vot şi se ţin de cuvânt, vom avea guvern, iar noi rămânem în Opoziţie. Fac lucruri bune îi sprijinim, fac lucruri rele îi criticăm. (...) În faţa a trei crize să nu te răzgândeşti şi să o ţii cu a patra criză mi se pare o mare greşeală", a spus Victor Ponta, adăugând că în cadrul întâlnirii, liberalii nu le-au cerut să voteze într-un fel sau altul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine