2020-08-13 06:19

Victor Ponta: Ar fi de bun simţ ca Traian Băsescu să-şi dea demisia. Nu trebuie să ne facem iluzii că va deveni un om serios şi bun

 |  07:28
Victor Ponta: Ar fi de bun simţ ca Traian Băsescu să-şi dea demisia. Nu trebuie să ne facem iluzii că va deveni un om serios şi bun

Premierul Victor Ponta a declarat duminică seara, că ar fi „de bun simţ” ca preşedintele Traian Băsescu să-şi dea demisia după validarea rezultatului alegerilor prezidenţiale, cu o lună înainte de încheierea mandatului. Prim-ministrul a ţinut totodată să precizeze că nu mai mizează de mult timp pe „bunul simţ al lui Băsescu” şi că nu trebuie să ne facem iluzii că şeful statului va deveni „un om serios şi bun”.

"Cred că ar fi de bun-simţ ca Băsescu să-şi dea demisia, dar, ca să fiu foarte sincer, nu mai mizez demult pe bunul-simţ al lui Băsescu, ci dimpotrivă, pe lipsa de bun-simţ a domniei sale (...) Rezultatul alegerilor va fi validat pe 18 sau 19 noiembrie şi atunci Băsescu să spună "v-am făcut destule rele, ajunge că m-aţi dat jos în 2012 şi am mai stat, poftim, mă retrag cu o lună înainte şi îl las pe preşedintele legitim să conducă", dar, repet, asta ar însemna ca Băsescu, pe final de mandat, să dovedească din nou un pic de respect faţă de români şi de România. Nu cred că va face lucrul ăsta şi nu are rost să ne facem iluzii că va deveni, după 9 ani şi 11 luni, un om serios şi un om bun. Nu cred că va face asta", a precizat premierul Victor Ponta, în cadrul unei emisiuni la România TV.

Fiind întrebat cât de serios este scenariul în care Parlamentul să voteze suspendarea preşedintelui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte, după alegeri, pentru a-i scurta mandatul, Victor Ponta a spus că el crede că cel mai serios şi cel mai bine pentru România este să fie evitate, "dacă se poate, sigur", noi crize politice.

Premierul a mai precizat că nu poate antiipa ce se va întâmpla.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-06Parerea ta...

MARIANA
06 Oct 2014

eu cred ca tu un plagiator mincinos si lipsit de bunul simt trebuie sa-ti dai demisia, tu un plagiator cu doua fete esti net net fata de presedintele Basescu, lipsa de bun simt este la un plagiator mincinos si marioneta interlopilor zis si baronii locali.Astept cu nerabdare sa te retragi din functia de oprimplagiator si de la candidatura la presidentie dar nu ai bunul simt deloc.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz