2020-08-10 19:42

Victor Ponta AVERTIZEAZĂ: ”România nu mai este o țară SIGURĂ!”

 |  22:17
Victor Ponta AVERTIZEAZĂ: ”România nu mai este o țară SIGURĂ!”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a comentat pentru B1tv cazul din Dâmbovița, unde o fetiță de 11 ani a fost ucisă, iar principalul suspect, un cetățean olandez, s-a sinucis. Ponta a atras atenția asupra faptului că România nu mai este o țară sigură și a subliniat că în acest moment nu avem un ministru de Interne care ar trebui să gestioneze acestă situație.

”Trebuie să reconstruim un stat care nu mai există. (...) În acest moment, din păcate, ceea ce însemna un stat puternic care își proteja cetățenii, nu mai există. 

România e singura țară, probabil din lume, care nu are ministru de Interne, deloc, nu există. (...) Am avut mai multe cazuri, nu doar la Caracal. Cine să facă reforma și schimbările? Degeaba dai vina pe un polițist dintr-un sat, dintr-un oraș, aici e un sistem care nu funcționează. 

România era o țară sigură. Nu mai este o țară sigură. Trebuie să vedem de ce și trebuie să luăm o decizie legată de priorități. Orice țară care s-a confruntat cu astfel de probleme a luat niște decizii de politică penală. Adică, folosești toate instituțiile statului ca să lupți cu crima organizată, cu clanuri interlope, trafic de droguri”, a declarat Victor Ponta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-23Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Sep 2019

asa deci si prin urmare cei care au condus 30de ani sa se duca la dracu...pentru ca sunt niste mafioti mana in mana cu pedofilii
PARIS
23 Sep 2019

Legile promulgate de către senat și parlament in miez de noapte cu marca Tudorel Toader.(Bine ca nu i-am ajuns pe Ucraineni din urma)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz