2020-08-06 04:53

Victor Ponta avertizează: Se pregătește un Guvern PSD - ALDE - Pro România, după alegeri

 |  20:17
Victor Ponta avertizează: Se pregătește un Guvern PSD - ALDE - Pro România, după alegeri

Victor Ponta spune că PSD se va rupe, după alegerile prezidențiale, pe care Viorica Dăncilă, candidatul partidului, le va pierde și va fi mazilită de la conducerea formațiunii. Ponta a precizat, joi seara, că după alegerile prezidențiale va exista un nou guvern, unul în care alături de PSD să revină ALDE și să intre Pro România.

Fostul președinte al PSD a negat că va fi el viitorul premier și a abordat și posibilitatea ca George Maior să ajungă la Palatul Victoria.

”După alegerile prezidențiale, vom avea un nou Guvern. Va fi la fel ca în 2009. Sunt tabere în PSD, eu nu vreau să mă bag. Există varianta să intrăm noi, ALDE și PSD. Este și varianta PNL și USR, dar ei nu au majoritate în Parlament, depinde de ce va decide Klaus Iohannis. Viorica Dăncilă va fi istorie, după alegerile pe care le va pierde, citeaza stiripesurse.ro.

Nu voi fi niciodată premier desemnat de Klaus Iohannis, i-am fost adversar în 2014. Dar, știu câțiva oameni, care nu sunt înregimentați politic, care pot fi premieri până la alegerile parlamentare. Nu este vorba despre George Maior, el este ambasador.”, a spus Victor Ponta la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz