2019-07-24 09:59

Victor Ponta AVERTIZEAZĂ: ”Suntem în pragul unei CRIZE grave”

 |  21:05
Victor Ponta AVERTIZEAZĂ: ”Suntem în pragul unei CRIZE grave”

Liderul Pro România Victor Ponta susține că ar trebui convocat un Comitet de Urgență la Guvern în contextul în care preţul energiei electrice s-a dublat pe bursa energiei într-o singură zi. Potrivit Ziarului Financiar, pe piaţa de la Bucureşti, preţul energiei electrice a crescut de luni până marți, ajungând la 450 de lei MWh, faţă de 200 de lei ziua anterioară.

Ponta avertizează că România se află în pragul unei crize grave și că toți cei responsabili ar fi trebuit să se reunească înca de marți după-amiază pentru a discuta despre această situație. 

"O țară în care prețul energiei se dublează într-o zi este o țară aflată în pragul unei crize grave (care se adaugă la pesta porcina)! Un Comitet de Urgență la Guvern trebuia făcut în această după amiază cu toți cei responsabili!

În această țară Prim Ministrul pleacă la shopping cu consilierele în Spania (anunță oficial pe site-ul Guvernului că nu are niciun program oficial joi), iar Președintele Camerei Deputaților și al Partidului aflat la guvernare se ocupă de cum să modifice Codul Penal să scape el și gașca lui de închisoare!

Tot în acestă țară Opoziția se zbate să vadă pe cine trimite în 2019 la Parlamentul European!

Da - chiar este mare nevoie de ProRomânia!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-05Parerea ta...

DISTRUGEREA TARI
04 Sep 2018

URA DISTRUGEREA TARI PENTRU UN PUSCARIAS NOTORIU . SA DUBLEZE PENSIILE OLPUTA DE CRAIOVA . SA IL FACA GUVERNATOR LA BANCA NATIONALA PE DARIUS VILCOV . IAR CAMASILE NEGRE PE OLTEANU VICEPRIM MINISTRU STANESCU . RESTUL GUVERNULUI LA MON JARDEN DE PARIS . BALERINE CU SUNCI SI CORSETURI . SA MAI FACA UN CONGRES .
STOP CENZURA
04 Sep 2018

Puterea Nu MAI CENZURA ADEVARUL. PSD A DUS ROMANIA IN COLAPS. CONDUSA DE UN PUSCARIAS TARA E IN CRIZA. CIUMA ROSIE A RASPANDIT RUJEOLA SI AU MURIT 59 COPII, PESTA PORCINA A FOST SCAPATA DE SUB CONTROL, NU MAI AU BANI DE PENSII SI SALARIIEXACT CUM A AFIRMAT DL. IOHANNIS IN LUNA APRILIE 2018 , INFLATIA ESTE DE 5,6% ROBOR LA MAXIM ISTORIC, 18000 DE PFAuri INCHISE, TAXELE LOCALE MARITE, GAZELE MAI SCUMPE CU 5,6% , SPITALE FARA MEDICAMENTE, INVATAMINT FARA MANUALE , PENSII SPECIALE PENTRU BORFASI, JUSTITIA DISTRUSA ,
ANONIM
04 Sep 2018

Ciuma rosie a distrus Romania din cauza gunoaielor care i-a votat.
MINCIUNI NAZISTE
08 Sep 2018

Toate sunt minciuni ale unor vanduti fara tara fara valori
,,DISTRUGEREA TARI''
08 Sep 2018

Scarbe nebune, fara bac Sunteti si rai si prosti si drogati si hoti si vanduti si scarbe naziste SIKTIR !
@STOP CENZURA
08 Sep 2018

Dupa cate prostii indrugi ar trebui sa fii spanzurat nu cenzurat bai mincinos nebun Du te la spital bai nenorocitule!
@@STOP CENZURA...
08 Sep 2018

De ce mă e nebun? Ceea ce-a scris e adevărat! Te doare mintea când vezi IMBECILI ca tine care trimit la spânzurătoarea pentru spunerea adevărului! Ceea ce-a omis să spună este că, PSD-ul + ALDE- UDM-MINORITĂȚI au pus capac chiar și pentru un obraznic-dement! Cred că faci parte dintre cei cu pensii speciale, destul de în vârstă care se lăfăie NESIMȚIT de pe urma ei, în timp ce contribuabilii - ăia pe care tu și alții ca tine îi trimiți să se spânzure pentru că îndrăznesc să dea peste rât PSD-lui cu care s-a și început guvernarea din 89 - îndrăznesc să ridice glasul și să protesteze! VOI AR TREBUI SĂ VĂ DUCEȚI LA SPITALUL DE NEBUNI PENTRU CĂ V-AȚI OBIȘNUIT CU JAFUL ĂSTA NEMAIPOMENIT, NEMAIÎNTÂLNIT ÎN NICI-O ȚARĂ DIN U.E., LA CARE PRIVESC ”NEPUTINCIOȘI” PARTENERII STRATEGICI, MULȚUMIȚI DE URA ȘI GÂLCEAVA DINTRE ROMÂNI, PRIN DIFERENȚELE STRIGĂTOARE LA CER...ÎN PRIVINȚA PENSIILOR ȘI/SAU A SALARIILOR! DE CE păresesc 10/oră țara, imbecilule? De ce nu se actualizează la nivelul inflației salariile și pensiile contribuabililor? De ce își permit JAVRELE PARLAMENTARE să -și acorde singuri, de nebuni sporuri, tichete de masă și de vacanța, legi care să-i scape de pușcărie și de orice răspundere? De ce nu a fost NIMENI dintre javrele de la justiție trași la răspundere pentru condamnările de la CEDO din care plătim noi, proștii...pe tine ne-afectându-te prea tare că ești d-ăla cu pensie super-umflată, nesimțită (jandarmerie, poliție, parchete, justiție și parlamentari - EXACT cei care ar trebui să facă dreptate și să normalizeze ceea ce e injust, nedrept, exagerat și profund incorect), De ce preferă să elibereze pușcăriașii care să dea năvală în societate prin alte jafuri și acte de violență? Și câte și mai câte...dar, mai ales în privința diferențelor enorme dintre cei enumerați mai sus, și voi - NESIMȚIȚII CU PENSII SPECIALE! Și numai din pricina as
ȘI NUMAI DIN PRICINA ASTA.
08 Sep 2018

pentru gândirea vicleană, ar trebui spânzurați de limba aia cu care au mințit, mituit, au promis...EI ȘI URMAȘII LOR care-s deja pătrunși prin alte și alte structuri ale Administrației publice și centrale...pe șest! SYCTIRR!
IAR MITOMANUL DE MONTA...
08 Sep 2018

să-și vadă de apucăturile lui pidosnice, alături de ochi de pește mort și de fostul primar de la sect.6...DE JAVRE MITOMANE, PARȘIVE ȘI PERVERSE NE-AM SĂTURAT! Cine votează cu d-alde d-ăștia...SUNT EXACT LA FEL CA EI!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray