2020-07-08 16:43

Victor Ponta: Bătălia la Primăria Capitalei se dă între Gabriela Firea și Nicușor Dan

 |  09:00
Victor Ponta: Bătălia la Primăria Capitalei se dă între Gabriela Firea și Nicușor Dan

Victor Ponta a precizat miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că bătălia la Primăria Capitalei se dă între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Acesta a ţinut să precizeze că PSD are o șansă foarte mare și realistă de a câștiga alegerile locale în Bucureşti.

"Acum măcar e destul de clar — bătălia la Capitală se dă între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Nu este deloc așa ușor cum pare, dar cred că PSD are o șansă foarte mare și realistă de a câștiga din nou la Primăria Generală, după 2012! Ceea ce cred că e corect (ținând cont de oferta celorlalți) și e și foarte bine!", a scris Victor Ponta.

Fostul premier i-a ironizat pe liberali pentru schimbarea candidaților la PMB, precizând că "situația deja este exact ca în filmulețul celebru — Stan și Bran de la PNL".

"Gorghiu și Blaga s-au tot căznit să ducă pianul ('candidatul') pe scări! Nu a ieșit cu Bușoi, nu a ieșit cu Orban, nu iese cu Munteanu... O să mai încerce până se termină filmul! După ce au țipat că vor guvernarea și l-au pus pe Cioloș tehnocratul, au țipat că vor câștiga Bucureștiul și au terminat prin a arăta exact gradul de penibil și degringolada la care nici măcar PNȚCD nu ajunsese", a precizat Victor Ponta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-25Parerea ta...

BIBICU
21 Apr 2016

BATALIA SE VA DA INTRE UN PSD-ist si NICUSOR DAN deoarece PANDELISTA cand era la ZIARUL FINANCIAR sub tutela faraonului a SANTAJAT multe FIRME SI PATRONI (ca si Dan Diaconescu) cu amenintarea ca VA SCRIE URAT DE EI in ziar daca nu COTIZEAZA.Din cotiztiile adunate excroaca a facut o mare FIRMA DE TAXIMETRIE asa ca si PSD trebuie sa-si desmneze alt candidat INTEGRU.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz