2020-02-18 21:33

Victor Ponta către Dragnea: Poţi să-ţi execuţi pedeapsa sau poţi să fugi în Madagascar

 |  08:03
Victor Ponta către Dragnea: Poţi să-ţi execuţi pedeapsa sau poţi să fugi în Madagascar

Fostul premier Victor Ponta îl îndeamnă pe Liviu Dragnea să înfrunte juștiția și să-și asume faptele.

"Du-te și tu si judecă-te. Poți să-ți execuți pedeapsa sau poți să fugi în Madagascar. Dacă ești nevinovat îți poti relua cariera" a declarat Victor Ponta în direct la Realitatea TV.

În același cadru fostul premier a pus demiterea lui Ionuț Mișa pe seama falsificării bugetului de stat: „ Bugetul este o minciuna , de aia l-au dat afară pe Mișa".

Victor Ponta susţinea zilele trecute că Liviu Dragnea îşi anulează sentinţele date în ambele dosare în care a fost condamnat.

"Dragnea îşi va rezolva problema domniei sale miercuri la Curtea Constituţională printr-o sesizare făcută de Florin Iordache, dar de fapt scrisă de cineva de la Curtea Constituţională. Este o informaţie a mea şi chiar îi cunosc pe cei implicaţi. Un domn foarte apropiat de domnul Iordache, un domn pe care eu l-am respectat mult timp, dar care acum nu ştiu de ce îl consideră pe domnul Iordache...", a afirmat Victor Ponta, duminică, la B1 TV.

"Dragnea îşi anulează sentinţele date de trei judecători în ambele dosare şi în cel în care e deja condamnat şi în acesta. Şi atunci de ce să mai dea ordonanţe, pentru cine să dea ordonanţe? Credeţi că moare de grija lui Nicuşor Constantinescu?", a explicat fostul premier.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Apr 2019

ne-am saturat cu totii de PARTIDUL-MADAGASCAR....siktirr cine va mai vota PSD sa-i cada mana
ANONIM
10 Apr 2019

Deaceea ai fugit tu la turci ??? Sau ti.ai adus aminte de vremurile de la paris cand erai fetița si te.a recoltat SIE ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine