2020-01-28 10:01

Victor Ponta contestă decizia de retragerea a titlului de doctor

 |  13:57
Victor Ponta contestă decizia de retragerea a titlului de doctor

Victor Ponta a contestat decizia Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) de retragerea a titlului de doctor. Astfel, consiliul are la dispoziţie zece zile pentru a analiza şi a decide dacă admite sau respinge contestaţia fostului premier, potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Educaţiei, Mirabela Amarandei, transmite Mediafax.

Victor Ponta a depus contestaţia la Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetarii, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI). În continuare, Consiliul General CNATDCU numeşte o comisie de analiză a contestaţiei, formată din trei membri CNATDCU care nu au fost implicaţi în analiza sesizării şi nu se află în situaţie de conflict de interese cu vreuna dintre părţile implicate.

„Dacă pe parcursul analizei contestaţiei, persoana vizată recunoaşte prin adresa autentica încălcarea standardelor de etica profesionala şi îşi exprimă acordul privind retragerea titlului de doctor, preşedintele CNATDCU poate propune Consiliului General, fără a mai include analizele şi documentele prevăzute la art. 6-17, retragerea titlului de doctor”, se arată în regulementul de funcţionare CNATDCU.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine