2020-02-18 18:49

Victor Ponta, criticat de presa din Marea Britanie pentru că s-a folosit de imaginea Simonei Halep pentru a-şi mări popularitatea

 |  08:13
Victor Ponta, criticat de presa din Marea Britanie pentru că s-a folosit de imaginea Simonei Halep pentru a-şi mări popularitatea

Premierul Victor Ponta a fost criticat de presa din Marea Britanie după ce a încercat să se folosească de imaginea Simonei Halep pentru a-și mări popularitatea pe rețeaua de socializare Facebook. Jurnaliștii britanici au notat că prim-ministrul „s-a dat drept Simona Halep ca să strângă Like-uri pe Facebook”.

Presa din Marea Britanie a criticat gestul făcut de premierul Victor Ponta pentru a aduna mai multe like-uri pe Facebook, după ce pagina prim-ministrului și-a însușit mai multe aprecieri folosindu-se de anunțul de lansare a contului Simonei Halep.

„Premierul României s-a dat drept Simona Halep ca să strângă Like-uri pe Facebook. Lupta sa pentru a ajunge în fruntea clasamentelor a făcut-o pe Halep incredibil de populară în ţara sa, aşa că, pe 8 august, Victor Ponta a încercat să profite de succesul ei”, a precizat Daily Star, potrivit b1.ro.  

Pe pagina de Facebook a premierului Victor Ponta a apărut, pe data de 8 august, o fotografie cu Simona Halep, însă cei care au apăsat butonul ”like” au devenit fani ai premierului și nu ai paginii jucătoarei de tenis.  

Porivit facebrands.ro, în urma acestui gest, pagina premierului Victor Ponta a adunat 3.000 de noi fani, deși la începutul acestei luni prim-ministrul primea, în medie, 400 de noi fani pe zi. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-24Parerea ta...

HA, HA, HA
24 Aug 2014

"presa din marea britanie ..." adica un ra.ha.t de tabloid de doi-bani ! Mari gurnalisti mai sunteti, bre, istea de la "putoarea" !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine