2019-10-14 21:54

Victor Ponta, CRITICI DURE la adresa Guvernului: ”A fost lipsă de ASUMARE!”. Pe cine dă vina fostul premier

 |  22:55
Victor Ponta, CRITICI DURE la adresa Guvernului: ”A fost lipsă de ASUMARE!”. Pe cine dă vina fostul premier

Victor Ponta îi critică dur pe Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Sorin Grindeanu pe tema Ordonanţei 13, cea care a scos milioane de oameni în stradă. Ponta spune că liderii coaliţiei ar fi trebuit să îşi asume greşeala şi să nu-l scoată la înaintare pe fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache.

"A fost lipsă de asumare. Nu poţi să dai totul pe Iordache. Domnii Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu trebuiau să spună ziua la amiaza-mare. Dacă zici că e urgenţă, nu o lăsa peste 10 zile. Dacă e ceva ce arde, bine, dacă nu, las-o în Parlament. În plus de asta, nu s-a comunicat. Totul a fost o greşeală. ", a spus Ponta la RTV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

"Nu a înţeles nimeni nimic. Dintr-o idee bună şi corectă, s-a ajuns la un dezastru. Nu cred asta. O parte importantă din societate, orice ar fi, este anti-PSD. Poţi să faci orice. Toată lumea spune că a venit PSD cu hoţii şi tu faci ceva noaptea. Explicaţi şi voi. Veniţi şi spuneţi. Dragnea presta foarte bine la tablă programul de guvernare. Nu am înţeles ce se întâmplă. Eu nu am vrut să fie eliberaţi hoţii din puşcării", a mai spus Ponta.

Mai mult, Ponta a anunţat că tot ce spune, face în nume propriu şi nu în numele PSD-ului. "Eu nu vorbesc în numele PSD în seara asta sau pe Facebook. Nu am fost consultat în legătură cu deciziile şi vorbesc în nume propriu. Din seara alegerilor, când am fost chemat la partid, nu am mai fost la partid", a mai spus Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray