2020-02-26 00:09

Victor Ponta dă LOVITURA! Un fost ministru celebru vine alături de Pro România

 |  22:37
Victor Ponta dă LOVITURA! Un fost ministru celebru vine alături de Pro România

Victor Ponta are motive de bucurie. Formaţiunea sa politică l-a cooptat şi pe fostul ministru al Comunicaţiilor din Guvernul Grindeanu, Augustin Jianu. Acesta a făcut anunţul intrării în Pro România, vineri seara, pe Facebook. În acelaşi timp, acesta a lansat un atac dur la PSD.

"Am intrat în politică pentru că am fost convins că schimbarea se poate face numai din interiorul sistemului politic. Am fost mereu împotriva celor care critică de pe margine, fără să se implice, fără să contribuie.

De-a lungul anilor am observat cu dezamăgire cum - în PSD, dar și în alte partide - loialitatea primează competenței sau eticii. Am văzut cum, rând pe rând, oameni de calitate au fost alungați pentru a face loc unor lipitori de afișe. Chiar și astăzi putem vedea cum analfabeți „loiali” primesc funcții de conducere plătite din banii românilor. Trăim cu toții o realitate tristă și penibilă.

Un lider din PSD mi-a spus cândva că partidul a fost mereu acuzat de corupție sau de comunism, dar niciodată de incompetență. Astăzi, PSD se dovedește a fi un partid de diletanți, de mafioți fără limite, iar tandemul Dragnea - Dancilă este, fără îndoială, cea mai mare catastrofă a istoriei recente a României.

În acest moment viitorul este incert, însă un lucru îl știm cu toții: ceva trebuie făcut. Schimbarea nu va veni singură.

Astăzi mă alătur lui Victor Ponta în proiectul #ProRomania", scrie Jianu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-25Parerea ta...

LEVST.
25 Mai 2018

devine si mai clar, oricat de mare a fost chimirul si teschereau lu' popa sarbu, se subtiaza cu mare viteza...Dar vorba cea" Tot raul este tot spre bine", stai sa ajunga vioras iar sa se confunde (singur) cu Statul, ca banii vin inapoi, si inca inmiit...Si ca intotdeauna, pe langa palavrageli este strecurat si un adevar, acela ca , da, dragnea si docila, sunt o catastrofa...
MAPISPEDRAC-NEA
25 Mai 2018

se apropie ziua Z cand PSD nu va mai fi votat de nimeni..in afara de trepanatii si retardatii din Craiova si Olt care-l sustin pe porcarul drac-nea si mafiotii tigani condusi de Olguta si Stanescu
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Mai 2018

ha ha ha care ati votat cu PSD sa stiti ca va conduce mafia portocalie a lui Udrea Valcov si Dragnea...probabil ca sunteti frustrati...ha ha ha stupid people....votezi trandafirul si iei portocala
ARDELEANUL
26 Mai 2018

Ministru celebru? In ce? in tradarea partidului care l-a facut ministru? O lichea tradatoare.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine