2020-07-04 12:16

Victor Ponta: Demisionez din funcţia de preşedinte dacă Traian Băsescu ar avea majoritate în Parlament şi ar fi numit premier

 |  08:02
Victor Ponta: Demisionez din funcţia de preşedinte dacă Traian Băsescu ar avea majoritate în Parlament şi ar fi numit premier

Premierul Victor Ponta a declarat duminică seara, că ar demisiona din postul de preşedinte în cazul în care Traian Băsescu ar forma o coaliţie majoritară în Parlament şi ar avea astfel dreptul să fie numit prim-ministru.

"Dacă Băsescu va conduce o coaliţie care are 50% din Parlament, are dreptul să fie prim-ministru, pentru că aşa au votat oamenii, şi atunci aş spune că demisionez, vine preşedintele Senatului şi îl numeşte pe Băsescu. Aş demisiona pentru că sunt convins că Băsescu ar fi un prim-ministru foarte rău ", a precizat premierul Victor Ponta, în cadrul unei emisiuni la România TV.

Prim-ministrul a mai spus că dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, nu îl va numi pe Traian Băsescu în postul de premier. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-20Parerea ta...

DOMNULE PONTA,
20 Oct 2014

Băsescu va "conduce" doar un colectiv de deţinuţi, la RAHOVA sau la JILAVA! Acolo va fi el, "premier"! Aşa că nu are rost să discutăm despre ipoteze, sută la sută absurde! Dumneavoastră veţi fi Preşedintele României şi veţi avea grijă ca CEL (cacofonie intenţionată!) MAI NENOROCIT CONDUCĂTOR AL ROMÂNIEI, DIN TOATE TIMPURILE, TRAIAN BĂSESCU să ajungă LA PUŞCĂRIE, cât mai repede pentru URIAŞUL RĂU făcut Ţării şi poporului român, timp de 10 ani!!!
MARIANA
27 Oct 2014

plagiatorule mincinos, clar ca Basescu sterge cu tine pe jos si tu ca un pisic cacacios te retragi linga penalii tai si tata socru ca'sai bine nu? eu zicsa dispari detot din politica mediocrule mincinos si hoti de lucrari pentru doctorat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz