2019-12-15 21:33

Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Dacă procurorii l-ar lua şi pe Traian Băsescu ar fi şi mai bine

 |  07:19
Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Dacă procurorii l-ar lua şi pe Traian Băsescu ar fi şi mai bine

Premierul Victor Ponta, a declarat, marţi seara, referitor la denunţurile din dosarul "Microsoft" privind alocarea de bani pentru campania electorală a lui Traian Băsescu din 2009, că dacă procurorii l-ar lua şi pe fostul preşedinte ar fi şi mai bine.

Fiind întrebat de moderator, în cadrul unei emisiuni la România TV, dacă îl "poate lua capul" când îi aude pe denunţători în dosarul Microsoft că arată cum au dat bani pentru campania electorală a lui Traian Băsescu pentru alegerile prezidenţiale din 2009, Victor Ponta a spus: "Dacă l-ar lua şi pe el procurorii, ar fi şi mai bine, nu doar să vă ia pe dumneavoastră capul, pentru că...sigur, e cazul Microsoft, dar banii au ajuns în campania electorală a cui ? A candidat Udrea, Cocoş, cine a candidat în 2009 ?".

Premierul Victor Ponta nu a dorit să comenteze mai mult pe această temă.

Dorin Cocoş ar fi arătat în denunţul făcut la DNA că i s-a cerut să plătească produse de trei milioane de euro pentru PDL, în campania electorală din 2009, pentru a primi sprijinul Guvernului în derularea contractului "Microsoft". Cocoş a preciizat că a fost sprijinit de Vasile Blaga şi Elena Udrea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-04Parerea ta...

CRISTESCU
04 Mar 2015

esti obsedat de basescu, zi si noapte, poate el l-a impuscat pe nemtov, spune-i lui putin si vei primi rasplata in dolari rusesti
VVV
04 Mar 2015

esti un plagiator mincinos irecuperabil, nu iuta ca te-a "batut" Basescu in campanie de te-a nimicit pisicut cacacios ce esti. poate ca DNA-ul te ia si pe tine imediat linga cumnactu, sorata, raspopitul socru, prietenul ghita si mata, de ce nu?
VAMPIR
04 Mar 2015

Astept sa iau bilet la peluza ( ca nu am bani multi ) , pe stadionul national . p.s. Vin cu sapun Rexona din partea ministrilor tai si sapun de tara de la parinti lui BOC . Alegi care vrei , este ultima dorinta .
SI PE EL, DAR SI PE TINE!
05 Mar 2015

Nu erai dactilograful lui la emiterea Pactului de coabitare? Tu butonai, Dragnea ii turna in pahare si el debita ceea ce ii 'sclipea' neuronul alaturi de ceea ce i-au impus partenerii strategici....SUA, UE si alte 'neamuri'!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray