2020-07-05 18:00

Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Nu am avut niciodată în atribuţii ceva legat de contracte

 |  08:50
Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Nu am avut niciodată în atribuţii ceva legat de contracte

Premierul Victor Ponta a declarat marţi seara, referitor la dosarul Microsoft, că nu a avut niciodată în atribuţii ceva legat de contracte. De asemenea, prim-ministrul a ţinut să precizeze că inspectorii Corpului de Control al Guvernului nu au controlat niciodată ceva legat de licenţe.

"M-am informat şi lucrurile stau în felul următor: în primul rând, niciodată, în niciun fel, nu am avut în atribuţiile mele ceva legat de contracte, în general, nu doar despre licenţe. Corpul de control al primului-ministru nu a făcut niciodată niciun control legat de licenţe. În 2004, nu mai eram şeful Corpului de control, din 11 martie am devenit ministru pentru Aquis Comunitar, deci nu aveam nicio legătură cu controlul. TSD nu a avut niciodată personalitate juridică şi a fost inaugurat în 2002, nu în 2004. Ca să subsumez, nu pot să mă supăr pe nimeni, că înţeleg că cel care a zis acele lucruri nu există sau nu are nume, pot să spun un singur lucru: mâine, dacă mă cheamă cineva, vreo instituţie a statului, DNA sau oricine altcineva, mă duc cu mare plăcere ca să explic asta. Dacă m-ar fi întrebat cineva sau se uita în Monitorul Oficial, să vadă că în 2004 nu mai eram şef al Corpului de Control, se pierdea o ştire frumoasă în această seară", a precizat premierul Victor Ponta.

Fiind întrebat dacă îl cunoaşte totuşi pe Claudiu Florică, unul dintre personajele cheie ale afacerii cu licenţe Microsoft, Victor Ponta a spus că el ştie foarte multe persoane din România, motiv pentru care nu vrea să spună dacă da sau nu, pentru că nu vrea să încurce lucrurile.

"Dacă mă întreabă cineva ceva concret...cred că cunosc jumătate din populaţia României", a afirmat premierul Victor Ponta.

Citeşte şi: 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-01Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
01 Oct 2014

Mey Kim Jong Ton tan,ce are FBI-ul cu tine?da-le o spaga ca are balta peste,Nastase si cu Mitrea au miliarde de euro in Elvetia,iar Cocos idem in Dubai
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz