2020-08-04 15:24

Victor Ponta, despre dosarul său: Cea mai bună veste pentru mine...

 |  11:49
Victor Ponta, despre dosarul său: Cea mai bună veste pentru mine...

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că afirmaţia procurorului şef al DNA potrivit căreia ancheta în dosarul său este aproape finalizată reprezintă ''cea mai bună veste'' pentru el.

"Cea mai bună veste pentru mine. Să se decidă cât mai repede. Îmi doresc cât mai repede să se finalizeze acest lucru, pentru că totuși stau cu acei 51.000 de lei pe care i-am plătit. (...) Mă bucur de ce a zis procurorul șef, nu-mi doresc decât să am cel mai repede o soluție. De aia am cerut disjungerea. (...) Iar anunțul de azi e un anunț bun pentru ceea ce-mi doresc eu", a precizat premierul Victor Ponta, la sediul central al PSD, potrivit Agerpres.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, marţi, că ancheta în dosarul în care este cercetat premierul Victor Ponta este aproape finalizată, mai fiind de administrat doar câteva probe.

Chestionată despre o eventuală soluţie în dosarul premierului Victor Ponta şi dacă s-a decis trimirea în judecată, Laura Codruţa Kovesi a afirmat că „procurorul de caz va decide când finalizează ancheta”, potrivit Mediafax.

„La momentul actual, acheta este aproape finalizată, mai sunt de administrat câteva probe”, a completat Laura Codruţa Kovesi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-08

In legatura cu acest articol...

Kovesi: Ancheta în dosarul lui Victor Ponta, aproape finalizată
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz