2020-07-10 10:50

Victor Ponta, despre moțiunea de cenzură: DEMITEREA Guvernului salvează pensiile și alocațiile

 |  21:00
Victor Ponta, despre moțiunea de cenzură: DEMITEREA Guvernului salvează pensiile și alocațiile

Liderul Pro Romania a invocat duminica, la Romania TV, argumentul pensiilor si salariilor in sprijinul demiterii „cat mai repede” a Guvernului Ludovic Orban prin motiune de cenzura.

Liberalii a dat de inteles ca din cauza restrangerilor bugetare nu se poate mari punctul de pensie cu 40% si nu se pot dubla alocatiile, asa cum prevede acum legea. Ponta a explicat ca pentru a nu face platile, Guvernul trebuie sa dea o ordonanta de urgenta pentru amanarea intrarii in vigoare a masurilor. Insa un guvern demis nu poate emite OUG-uri.

„Ajutam 5 milioane de parinti si 5 milioane de pensionari”, a zis Ponta despre motiunea de cenzura. El a precizat ca presedintele Klaus Iohannis  va propune tot un premier liberal, dar nu asta conteaza, ci marirea pensiilor si alocatiilor. Liderul Pro Romania a indicat ca nu stie cand va depune PSD motiunea de cenzură. „Nu am reusit sa scot asta de la Ciolacu”, a precizat acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-28Parerea ta...

BLESTEMAT POPOR
28 Iun 2020

Am văzut tineri prosti... dar prost ca acesta ! Mai rar întâlnit ieșit din tiparul tradițional. Si când te gândești ca acesta este un om politic? Un politician care te reprezinta in lume.
LAZAR
28 Iun 2020

Despre ponta ce sa mai spuna acest popor? Il votez daca iida jos pe liberali si le plateste pensii si alocatii romanilor fara sa mai faca imprumuturi in numele romaniei. Daca respecti aceasta conditie mai discutam d'om ponta daca nu mai lasa-i in pace pe romani pt ca cam stie lumea ca fiind UN SAC PLIN DE MINCIUNI
CUCUDURU
29 Iun 2020

Esti un nenorocit. NU TE MAI VREM!
GHERTOI
29 Iun 2020

vorbeste morocarul de damaroaia
VASILE
29 Iun 2020

Un mincinos ordinar.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz