2020-07-08 17:40

Victor Ponta, despre remaniere: Nimeni nu e de neînlocuit, în frunte cu mine

 |  08:34
Victor Ponta, despre remaniere: Nimeni nu e de neînlocuit, în frunte cu mine

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la Antena 2, referitor la remanierea Guvernului, că "nimeni nu e de neînlocuit", în frunte cu el. Totuşi, Ponta a ţinut să precizeze că faci schimbări atunci când ai o soluție mai bună.

"Cred în posibilitatea că nimeni nu e de neînlocuit, în frunte cu mine, dar, mai departe, faci schimbări atunci când ai o soluție mai bună, nimic altceva. Ceea ce contează e performanța actului de guvernare", a afirmat premierul Victor Ponta, fiind întrebat dacă el crede în posibilitatea unei remanieri guvernamentale până la sfârșitul anului acesta.

Referitor la miniştrii care ar putea fi schimbați, prim-ministrul a susţinut că prioritară este aprobarea bugetului pe 2016.

"Haideți să ne facem treaba, să aprobăm bugetul și oricând e cazul să avem o soluție mai bună o să vă anunțăm", a precizat Victor Ponta.

În ceea ce priveşte varianta potrivit căreia și-ar putea pierde sprijinul politic și ar fi înlocuit cu Vasile Dâncu, premierul a spus: „Ăsta e rolul presei, să discute, să analizeze scenarii. (...) Deocamdată îmi fac treaba de prim-ministru, Guvernul la fel și de principiu o să ne-o facem până la sfârșitul mandatului, în 2016. Alte lucruri, despre partea strict politică, am vorbit la Congres". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-21

In legatura cu acest articol...

Dragnea vrea împrospătarea Guvernului: Ponta va face evaluarea miniştrilor

Victor Ponta: România este singura sau cea mai de succes poveste a FMI
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz