2019-11-20 20:01

Victor Ponta, despre scrisoarea pe care Tăriceanu i-a trimis-o lui Iohannis: Este un gest politic. Preşedintele nu poate schimba magistraţi

 |  11:47
Victor Ponta, despre scrisoarea pe care Tăriceanu i-a trimis-o lui Iohannis: Este un gest politic. Preşedintele nu poate schimba magistraţi

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la scrisoarea pe care Călin Popescu Tăriceanu alături de mai mulți senatori i-au trimis-o lui Klaus Iohannis, că este un gest politic pentru că preşedintele nu poate schimba magistraţi în funcţie.

„Este un gest politic, pentru că președintele nu poate schimba magistrați din funcție. E o bătălie pe care liberalii reprezentanti de domnul Tariceanu o poartă in mod elegant și la care primesc injuraturi și tot felul de expresii de usa cortului de la pedelisti, in special de la cei pe care Tariceanu i-a numit ministri. Mă gândeam că nu mă mai uimește nimic în politică, dar să văd un individ pe care l-a pus Tariceanu ministru înjurându-l mai ceva ca la stadion, e inca o surpriza. Nu ma asteptam ca mizeria sa fie atat de mare. E o bătălie între liberali și pedeliști", a afirmat Victor Ponta, potrivit b1.ro.

În ceea ce priveşte moțiunea de cenzură a PNL referitoare la votul prin corespondență, premierul Victor Ponta le-a spus jurnaliștilor prezenți că "pe 5 iunie vă propun să stăm la Parlament, să așteptăm moțiunea, iar la 12 noaptea să plecăm acasă". Despre moțiunea de cenzură, Victor Ponta spune că "este o măsură a opoziției".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray