2020-08-04 23:29

Victor Ponta, despre transferul de arme nucleare din Turcia spre România: Minciuna afectează grav siguranța națională a României

 |  18:44
Victor Ponta, despre transferul de arme nucleare din Turcia spre România: Minciuna afectează grav siguranța națională a României

Victor Ponta a precizat joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că „minciuna grosolană” dată de de EurActiv.com potrivit căreia SUA ar fi început transferul de arme nucleare staționate în Turcia spre România este cu adevărat de natură să afecteze grav siguranța națională a României.

Fostul premier solicită autorităților în drept să ia urgent toate măsurile necesare și să informeze opinia publică.

"Această știre falsă (o minciună grosolană) dată de EurActiv.com este cu adevărat de natură să afecteze grav siguranța națională a României! Reacția promptă a MAE de a demonta această dezinformare e bine-venită, dar nu cred că este de ajuns (mulți oameni nu mai citesc dezmințirea oficială — și unii probabil oricum nu-i cred pe cei de la MAE)!", a scris Victor Ponta.

Fostul premier consideră că "este clar nevoie de o acțiune legală contra autorilor și de o analiză a modului în care a fost construită această știre".

"Eu am motive să cred că fost concepută într-un 'laborator' din străinătate (poate Moscova?!), dată unui 'tovarăș' de la Euractiv.com și plasată în România printr-o rețea deja folosită anterior (EuroActiv are în București același sediu cu ... Hotnews! Și mai are câteva organisme de presă care îi preiau imediat relatările!) Dacă tot ne-am indignat față de povestea de la SkyNews (o simplă farsă a unor tăntălăi) și am arestat oameni pentru asta, știrea cu arme nucleare mutate în România este de 100 de ori mai gravă și aptă de a aduce uriașe prejudicii siguranței naționale. Și așa poate aflăm cu adevărat cine face în România 'jocurile' altor țări care ne sunt inamice!", a precizat Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz