2019-09-18 17:16

Victor Ponta DEZVĂLUIE. Cine i-a scris discursul lui Laufer: ”Și eu am GREȘIT în campanie”

 |  16:47
Victor Ponta DEZVĂLUIE. Cine i-a scris discursul lui Laufer: ”Și eu am GREȘIT în campanie”

Victor Ponta a afirmat miercuri la Parlament că Ilan Laufer s-a lăsat manipulat de Codrin Ştefănescu, „un fost colaborator al lui Vadim Tudor”. Ilan Laufer a fost nominalizat să ocupe portofoliul de la Ministerul Dezvoltării, dar a fost respins de preşedintele Klaus Iohannis.

„În campania din 2014, eu, personal, şi PSD am greşit foarte tare - şi îmi pare rău pentru asta - discutând de etnia contracandidatului, de faptul că domnul Klaus Iohannis e etnic german. Am greşit foarte tare. Cred că mulţi oameni s-au enervat pe ceea ce am spus eu sau ce au spus cei din PSD şi s-au dus să voteze în turul 2 contra mea, tocmai pentru că românii, spun eu, voiau un preşedinte bun, competent, nu îi interesa etnia. Eu am învăţat din acea greşeală şi în general încerc să nu fac aceeaşi greşeală de două ori. Speram să fi învăţat şi PSD-ul, dar ceea ce s-a întâmplat ieri a fost mult mai rău. Ilan Laufer mi-a creat mereu impresia unui om civilizat, decent, deştept. Faptul că ieri s-a lăsat manipulat de un fost colaborator al lui Vadim Tudor, care i-a scris textul şi a vorbit în numele unui fost colaborator al lui Băsescu, de la sediul PSD, este o mare greşeală pentru el şi un monstru pe care nu trebuie să-l lăsăm să fie reînviat în societatea românească”, a spus Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-21Parerea ta...

OUT !
21 Noi 2018

Laufer si-a incheiat cariera politica cu discursul facut in laboratoarele de kkat ale antisemitzilor si xenofobilor din mafia psd. Du-te mai laufer la Bambu sau la fitness. Locultau nu e in politica. Esti VARZA CA TOATE GUNOAILE ANALFABETE DIN PSD.
ANONIM
22 Noi 2018

Pe masura ce debitezi tot felul de ineptii ,bai puie monta ,te descalifici tot mai mult Credeam ca esti normal la cap dar esti o jivina ca si iohanusul Siktir!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray