2020-07-09 15:12

Victor Ponta, dispus să demisioneze: Mi-aş depune mandatul dacă Klaus Iohannis va propune un premier din actuala coaliţie

 |  13:05
Victor Ponta, dispus să demisioneze: Mi-aş depune mandatul dacă Klaus Iohannis va propune un premier din actuala coaliţie

Victor Ponta este dispus să demisioneze. Prim-ministrul a declarat vineri, că şi-ar depune mandatul de premier dacă ar avea garanţia că preşedintele ales, Klaus Iohannis, va propune un nou premier din actuala coaliţie de guvernare.

 „Mi-aș depune mandatul de premier dacă aș avea garanția ca președintele Klaus Iohannis va propune un nou premier din actuala coaliție de guvernare”, a declarat premierul Victor Ponta la DCNews.

Prim-ministrul a subliniat faptul că şi-ar depune mandatul dacă Klaus Iohannis va numi un nou premier din actuala coaliţie de guvernare.

„Așa ar fi normal, pentru că dincolo de actul de guvernare, dacă ar exista ideea unei majorități clare până în 2016 cred că am putea să continuăm și cu un alt premier. Dacă aș avea garanția că Iohannis va spune public că va numi un premier din actuala coaliție, aș accepta, da. Am putea continua cu această majoritate și alt premier. Cât avem majoritate, trebuie să ne concentrăm pe guvernare”, a afirmat premierul Victor Ponta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-28Parerea ta...

VALEA PARAZITULE !!
28 Noi 2014

De 2 ani nu ai guvernat Romania, ai PARAZITAT-O !! Poate vrei sa spui ca doresti sa te concentrezi pe parazitat in continuare , nu pe guvernare !! Valea de la guvernare, stafie politica si intelectuala ce esti !!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz